• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

mobilPay introduce optiunea de portofel electronic la cumparaturile online

mobilPay introduce optiunea de portofel electronic la cumparaturile online

Netopia mobilPay, lider pe piata locală în ceea ce priveste microplătile cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plăti online prin card, testează, în prezent, împreună cu câtiva din partenerii săi, un feature în platforma mobilPay, denumit e-wallet, pentru a veni în ajutorul utilizatorilor.

Prin acest serviciu suplimentar, care functionează asemenea unui portofel virtual, plata online se poate face într-un mod sigur si usor.

“Portofelul digital reprezintă un feature menit să usureze viata utilizatorilor care, pentru a realiza o plată online, nu vor mai fi nevoiti să introducă toate datele cardului pe un site. Practic, informatiile necesare plătii vor fi păstrate securizat într-un seif electronic, iar acestia, cu ajutorul e-wallet-ului, vor putea face plata la orice comerciant mobilPay fără să îsi mai introducă datele de pe card”, a explicat Antonio Eram, CEO Netopia.

De asemenea, e-wallet-ul de la mobilPay face posibilă plata online oricând, chiar dacă utilizatorul detine mai multe carduri si nu le are în momentul în care vrea să realizeze o tranzactie sau nu stie informatiile de pe acestea.

“Folosirea unui e-wallet are si o serie de avantaje, printre care se numără securitatea suplimentară caracteristică acestui sistem de plată online, precum si flexibilitatea si usurinta”, a adăugat Antonio Eram.

Prin introducerea acestui nou sistem de plată, Netopia continuă să inoveze piata locală de profil. În prima parte a acestui an, procesatorul de plăti online a lansat serviciul one click payment pe Elefant.ro, cea mai mare librărie online din România.

Prin această procedură, clientii Elefant.ro pot completa o singură dată adresa de livrare si preferintele de plată, direct din contul de utilizator, urmând ca aceste informatii să devină setări predefinite, folosite ulterior pentru fiecare comandă cu un click plasată pe librăria online.

Netopia mobilPay este lider pe piata din România în ceea ce priveste microplătile cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plăti online prin card.

În iunie 2010, Netopia mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competitii din Silicon Valley. Aplicatia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al gigantilor din domeniul IT.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//