• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

WestEye Hospital, 2 ani de investitii in tehnologii de prevenire si tratare a afectiunilor ochiului

WestEye Hospital, 2 ani de investitii in tehnologii de prevenire si tratare a afectiunilor ochiului

WestEye Hospital, primul spital privat de oftalmologie din Romania, aniverseaza 2 ani de activitate pe piata medicala romaneasca. Aniversarea este marcata de o serie de oferte speciale prin care publicul beneficiaza de reduceri semnificative la servicii medicale pentru prevenirea si tratarea afectiunilor oftalmologice.

Astfel, toti cei interesati de sanatatea ochilor au acces la discount-urile de pret oferite la serviciile medicale WestEye Hospital, pe o perioada de trei luni, ofertele aniversare ale spitalului
desfasurandu-se pana la 31 ianuarie 2013. Publicul poate obtine mai multe informatii despre aceste oferte de pe www.westeyehospital.ro si www.ilasikromania.ro.

WESTEYE HOSPITAL a fost inaugurat in 2010 devenind primul spital privat de oftalmologie din Romania. Este cel de-al cincilea spital din lantul WEST EYE  HOSPITAL GROUP, reprezentat la nivel mondial de patru centre în Turcia si unul in Irak.
 
WEST EYE HOSPITAL GROUP (a carui activitate in domeniul oftalmologic a inceput in Turcia in anul 2004) si-a propus sa ofere prin intermediul spitalului din Bucuresti cele mai bune servicii de oftalmologie din Romania, la cele mai inalte standarde de calitate si sa puna la dispozitia pacientilor o echipa de 11 medici de inalta competenta profesionala.

Cu o investitie initiala de 3 milioane de euro, WestEye Hospital aduce, pe segmentul medical de servicii oftalmologice din Romania, un plus de valoare in ceea ce priveste tehnologiile de investigatii si tratament de ultima ora ale diferitelor afectiuni precum vicii de refractie (miopie, hipermetropie, astigmatism), cataracta, glaucom, keratoconus, etc. In descursul acestor ani peste 30.000 de pacienti au fost tratati si pot atesta eficacitatea trastamentelor si profesionalismul echipei medicale.

La WestEye Hospital se găseste primul si unicul laser cu femtosecunde INTRALASE in combinatie cu laserul EXCIMER STAR VISX S4 IR din România, aparat ce foloseste ultima tehnologie în materie de interventii cu laser, aprobată de NASA si FDA (United States Food and Drug Administration – Administratia pentru Alimentatie si Medicamente din SUA).

Tratamentul cu laser personalizat iLASIK permite eliminarea dioptriilor in mai putin de 8 minute. Simplu, rapid si fara complicatii, tratamentul a fost destinat initial pilotilor NASA. Tehnica iLASIK este una din cele mai sigure si precise proceduri medicale, utilizată în lume la mai mult de zece milioane de cazuri, rezultatele fiind remarcabile, iar pacientii pot beneficia de aceasta numai la WestEye Hospital.

De asemenea, investitiile ulterioare deschiderii spitalului au continuat la WestEye Hospital in aparatura de ultima generatie precum Constellation Vision System, utilizata in efectuarea vitrectomiilor (interventie practicata in cazul multor afectiuni ale fundului de ochi).

Echipa WestEye este formata din 40 de persoane din care 11 medici de exceptie, cu experienta profesionala vasta si  dorinta de a ridica standardele in domeniul oftalmologiei. La WestEye Hospital se examinează ochiul atât din punct de vedere functional, cât si anatomic prin intermediul unor metode de investigare de ultimă generatie. În urma acestor investigatii, personalul medical experimentat apreciază modalitatea de tratament care se potriveste fiecărui pacient.

Investitiile la primul spital de oftalomologie din Romania nu sunt numai in tehnologie ci si in echipa medicala, astfel ca, de scurt timp, aceasta beneficiaza si de un medic pediatru oftalmolog ale carui servicii acopera nevoile micilor pacienti.

WestEye Hospital este primul spital din Romania in care salile de operatii sunt dotate cu sistemul de circulatie a aerului HEPA si care foloseste tratamentul cu Laser Excimer si cel cu Laser personalizat iLASIK (unic in tara noastra).

WestEye Hospital detine doua sali de operatie, o sala Laser Excimer - INTRALASE, cinci cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si cinci rezerve pentru pacienti. Este un centru medical dotat cu aparatura de ultima generatie unde se pot realiza toate tipurile de investigatii, tratamente si operatii pentru problemele oftalmologice.

Primul spital privat de oftalmologie din Romania ofera urmatoarele servicii: consultatii, investigatii medicale complexe: Patologia corneei, cristalinului, retinei, Glaucom (HRT, OCT, ORA); interventii chirurgicale: Cataracta, Glaucom, Chirurgie plastică oculo-orbitara, Chirurgie refractiva laser EXCIMER-ILASIK, magazin de optica medicala.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//