• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Denta 2012 - 8-10 noiembrie, la Romexpo

Denta 2012 - 8-10 noiembrie, la Romexpo

Romexpo, in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, organizeaza in perioada 8-10 noiembrie 2012, Expozitia Internationala de Medicina si Tehnica Dentara – DENTA 2012. Aflata la cea de-a XXVII-a editie, DENTA reprezinta cel mai important eveniment din Romania adresat specialistilor din acest domeniu.

Editia de toamna a targului se va desfasura in Pavilioanele C1, C2, C4, C5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO si va reuni cele mai reprezentative companii din Romania si strainatate, din domeniile: echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse de igiena orala, produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara.

Avand in vedere dinamica progresului tehnologic, prezenta unui eveniment adresat specialistilor din acest domeniu incununeaza reusitele inregistrate in materie de produse, instrumente si echipamente de inalta calitate destinate medicilor stomatologi, laboratoarelor de tehnica dentara si universitatilor de medicina dentara, la nivel international. In acelasi timp, expozitia reprezinta cadrul ideal de interactiune cu expertii din domeniu, facilitand dialogul dintre cadrele specializate si furnizori, totul in scopul imbunatatirii serviciilor de medicina dentara din Romania.

La DENTA, latura comerciala se imbina cu cea stiintifica prin intermediul evenimentelor conexe organizate pe perioada expozitiei: simpozioane, congrese, cursuri, evenimente de real interes pentru medicii dentisti si tehnicienii dentari.

Program evenimente conexe DENTA

Joi, 08 Noiembrie 2012
 
Pavilionul C1

14.00 -16.00 CURS GRATUIT!
"Concepte integrative ale medicinii alternative in practica curenta a medicinii dentare actuale; argumentatii clinice prin prezentari de cazuri" sustinut de Sef Lucr. Dr. Cinel Malita.

Pavilionul C2

15.00 –17.00 “Totul despre zirconiu”, TERRA DENT SRL, Lector Asist. Univ. Dr. Dragos Smarandescu.

Vineri, 09 Noiembrie 2012, SALA 2 (A)

11.00–12.00 “Cel mai economic sistem digital de copiere si prelucrare a Zirconiului - Avantajul frezarii fata de pantograf in prelucrarea Zirconiului”, TEHNODENT POKA SRL, Lector Gál Gergő, technician dentar- demonstrator.

12.00 -13.30 „Studiul proportiilor in estetica dentara (basic smile design), TERRA SRL DENT, Lector Asist. Univ. Dr. Dragos Smarandescu.

13.30– 15.00 „Totul despre zirconiu”.

15.00 -18.00 „Initiere in tratamentul de canal cu sistemul ProTaper Universal (rotativ si manual) tehnica crown – down”, DENTOTAL PROTECT SRL, Lector Dr. Mihai Caba.

Sala 3 (B)

11.00 -13.00 „The new technologies in Niti instruments”, FKG Dentaire Elvetia & S.I.T.E.A ROMANIA SRL, Lectori: Magdalena Uhlmann (FKG Dentaire), Dr. Rita Galbau.

13.00 -14.00 „Avantajele prepararii rotative a canalelor rotative”, MEDICA M3 COMEXIM SRL Lector Asist. Univ. Dr. Lucia Timis.

14.00 -16.00 „ Este CAD –CAM-ul tehnologia viitorului? Scanerul intra-oral 3 SHAPE Trios – sistemul complet pentru amprentarea digitala”, ALLIGATOR SRL. Lectori: Vesta Sabalaite, Christopher Adamus, Alexandru Petre.

16.00- 18.00 „Componeer – fatete prefabricate de compozit”, DENTEX TRADING SRL. Lector Dr. Cristina  Damasaru, Lector Dr. Sebastian Neatu: „Palodent Plus – sistem de matrici sectionale”.

Sambata, 10 Noiembrie  2012, Sala 2 ( A)

11.00-14.00 “Tehnici detaliate de realizare a obturatiilor cu compozit”, DENTOTAL PROTECT SRL, Lector Dr. Mihaela Chivu.

In perioada 08 - 09 noiembrie 2012, la Hotel Pullman (Sofitel) - Bucuresti, va avea loc si Simpozionul de medicina dentara (EMC 50) cu tema "STOMATOLOGIE DE LA A LA Z".

Taxa de participare:

250 lei medici stomotologi

200 lei pensionari si rezidenti

Pentru studenti si pentru cei ce nu au nevoie de EMC si materiale promotionale, intrarea este libera.

Programul de vizitare al expozitiei DENTA este urmatorul:

In perioada 08-09.11.2012 intre orele 10:00-18:00.

In ultima zi a expozitiei, in data de 10.11.2012 intre orele 10:00-14:00.

Romexpo este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Societatea este membra a Asociatiei Mondiale a Industriei Targurilor si Expozitiilor (UFI), a Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA), a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania (ASOEXPO).


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//