• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Career Leader 2 - experienta si oportunitati de cariera pentru tineri

Career Leader 2 - experienta si oportunitati de cariera pentru tineri

Saptamana trecuta a stat sub semnul carierei pentru cei peste 100 de tineri care au participat la a doua editie Career Leader, proiect al organizatiei Akcees. Acestia au lucrat timp de o zi alaturi de reprezentanti ai unora dintre cele mai importante companii ale momentului, au aflat detalii despre modul in care isi pot dezvolta o cariera in domeniul dorit, au participat la sesiuni de training de specialitate si au pus in practica notiunile si cunostintele acumulate in cadrul unor workshop-uri interactive.

Career Leader a debutat luni, 22 octombrie, cu ziua dedicata domeniului consultantei. Participantii au avut sansa de a fi consultanti pentru o zi si au lucrat alaturi de profesionisti din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut si Colliers International. Ineditul evenimentului a constat in simularea unei intalniri cu clientul, simulare in cadrul careia echipele participante in concurs au jucat rolul consultantilor, iar reprezentantii companiilor au fost de aceasta data clienti.

„Editia din octombrie a Career Leader a urmat aceeasi combinatie de succes: un studiu de caz foarte interesant, un grup de participanti riguros selectati. Rezultatul nu putea fi decat o zi plina incheiata prin prezentarea unor solutii inovatoare de catre cele 5 echipe. Felicitari organizatorilor si participantilor!”, a spus Stelian Olaru, Project Manager Contrast Management Consulting si trainer Controller Institut.

Marti, 23 octombrie, tinerii pasionati de marketing au avut ocazia sa inteleaga ce presupune o cariera in domeniu si sa lucreze alaturi de reprezentanti ai L’Oreal si JTI. Echipele participante in concurs au dezvoltat in doar cateva ore campanii de marketing pentru Garnier BB Cream si Glamour si au impresionat prin creativitatea si profesionalismul de care au dat dovada. La final, castigatorii au fost rasplatiti cu invitatii la L’Oreal Academy si o zi de job shadowing in cadrul JTI.

Career Leader a continuat miercuri, 25 octombrie, cu ziua dedicata tehnologiei. Reprezentantii Microsoft Romania au fost alaturi de participanti si au prezentat informatii despre oportunitatile de cariera in IT. Mai mult, in cadrul workshop-ului Microsoft tinerii au vazut ce presupune activitatea de suport tehnic si care este modul in care inginerii rezolva problemele clientilor.

„Career Leader este o experienta foarte utila pentru orice tanar care doreste sa inteleaga ce presupune o cariera intr-un anumit domeniu. Am avut sansa unica de a interactiona cu reprezentanti ai unor companii importante din Romania si am lucrat alaturi de profesionisti. Este o gura de aer proaspat intr-o piata in care tinerii se inghesuie de obicei la targuri de joburi cu alte mii de oameni in cautare de locuri de munca!”, a declarat unul dintre participantii la eveniment.

Evenimentul s-a incheiat joi, 25 octombrie, cu ziua dedicata domeniului financiar-bancar. Participantii au aflat de la Diana Falan (Communication Analyst BRD Groupe Société Générale) cum pot depasi paradoxul „fara experienta” si au inteles cum isi pot construi o cariera in domeniu. In cadrul studiului de caz, echipele participante au lucrat sub atenta indrumare a profesionistilor din cadrul BRD Groupe Société Générale si au realizat o analiza financiara a unui potential client pentru a decide in final daca ii acorda acestuia o linie de credit.

„Career Leader aduce fata in fata tineri in cautare de oportunitati de dezvoltare personala si profesionala si companii de top din diferite domenii. Cele peste 450 de aplicatii primite pentru cea de a doua editie a evenimentului ne semnaleaza faptul ca acesta raspunde unei nevoi puternice pe piata din Romania, iar sustinerea primita din partea unor companii valoroase ne onoreaza. Vom continua seria de evenimente Career Leader pentru a ne aduce modesta contributie la dezvoltarea tinerilor romani!”, a declarat Serban Mogos, presedinte Akcees.

La final, toti participantii au fost castigatori, acumuland experienta de calitate si interactionand in mod direct cu reprezentanti ai unora dintre cele mai importante companii din Romania. Evenimentul in imagini este prezentat pe pagina de Facebook a organizatiei http://facebook.com/akcees.

Career Leader reprezinta un nou proiect implementat cu profesionalism si dedicare de echipa Akcees si un pas semnificativ in directia dezvoltarii profesionale a tinerilor. Urmatoarea editie a evenimentului va avea loc in luna aprilie si va aduce mai multe domenii, companii si participanti si o echipa de organizare entuziasta, motivata si performanta.

Cea de a doua editie Career Leader a fost organizata cu sprijinul Contrast Management Consulting, Controller Institut, Colliers International, L’Oreal, JTI, Microsoft, BRD Groupe Société Générale, Romanian American Foundation si Caffé Tabiet.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//