• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

UNICEF: Copiii au nevoie de Prieteni UNICEF

UNICEF: Copiii au nevoie de Prieteni UNICEF

La nivel international, în fiecare zi, 19.000 de copii sub cinci ani mor din cauze care pot fi prevenite. În România, copiii sunt cei mai afectati de sărăcie, violentă, abuz si neglijare. În epoca internetului, în întreaga lume, peste 100 de milioane de copii nu au sansa să învete să scrie si să citească. Doar în România, aproximativ 400.000 de copii nu merg la scoală în mod regulat, iar 40% dintre copiii de 15 ani sunt semianalfabeti.

Împreună cu partenerii săi, UNICEF luptă pentru ca toti copiii lumii să fie hrăniti corespunzător, să crească sănătosi alături de familiile lor, să fie protejati împotriva violentei, exploatării, abuzului si a neglijării, să aibă acces la educatie si să se poată dezvolta la potentialul lor maxim.

Pentru a sustine aceste eforturi, Reprezentanta UNICEF în România continuă campania Prietenii UNICEF în intervalul 22 octombrie - 23 decembrie 2012 în 66 de sucursale BRD - Groupe Societe Generale din Iasi, Constanta, Ploiesti si Oradea. Scopul acestei campanii este de a convinge clientii BRD - Groupe Societe Generale să devină  Prieteni UNICEF, adică donatori lunari pentru copii. Astfel, UNICEF poate ajuta pe termen lung copiii dezavantajati din România, dar si din întreaga lume, bazându-se pe un venit constant si putând planifica interventiile mai eficient si pe perioade mai lungi de timp, cu efecte durabile si sustenabile.

Persoanele fizice si juridice care au un cont curent deschis la BRD - Groupe Societe Generale pot sprijini lunar copiii vulnerabili din România si din întreaga lume cu o donatie lunară, fără niciun comision nici pentru ei, nici pentru UNICEF si fără să fie nevoie să meargă de fiecare dată la bancă.

Pe site-ul www.unicef.ro, puteti consulta lista sucursalelor unde vă puteti întâlni cu mesagerii UNICEF. Acestia sunt foarte usor de recunoscut: au o legitimatie stampilată, o mapă de prezentare a proiectelor UNICEF si nu cer niciodată bani în numerar. Puteti verifica dacă cineva face parte din echipa noastră sunând la 021/201 78 43 sau trimitând un email la adresa mimarin @ unicef.org.

Ce poti să faci ca Prieten UNICEF? Poti ajuta un copil să meargă la scoală, poti hrăni un copil malnutrit si astfel să îl ajuti să supravietuiască, poti proteja copiii împotriva unor boli grave sau poti ajuta un copil să crească alături de familia lui. 

O donatie cât de mică reprezintă sansa la o viată mai bună pentru un copil din România sau din alt colt al lumii! UNICEF multumeste BRD - Groupe Societe Generale pentru tot sprijinul acordat în desfăsurarea campaniei Prietenii UNICEF. Până acum, peste 3.000 de persoane au decis să sprijine copiii din România si din întreaga lume devenind Prieteni UNICEF! 
Despre UNICEF România

UNICEF este prezent în România si în alte 150 de tări pentru a promova supravietuirea si dezvoltarea copiilor din perioada copilăriei mici până la adolescentă.În România, UNICEF sustine drepturile copiilor prin programe de sănătate si nutritie, educatie de calitate, precum si prin protectia copiilor împotriva violentei, neglijentei si HIV/SIDA. UNICEF este sustinut financiar integral prin contributiile voluntare ale persoanelor fizice, corporatilor, fundatiilor si a guvernelor.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor si are cea de-a patra capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//