• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

iPhone 5 - in portofoliul Vodafone Romania din 2 noiembrie 2012

iPhone 5 - in portofoliul Vodafone Romania din 2 noiembrie 2012

Vodafone Romania a anuntat ca noul model iPhone 5 va fi disponibil in portofoliul companiei incepand cu data de 2 noiembrie 2012, data oficiala de lansare a terminalului pe piata din Romania.

“Noul iPhone 5 este disponibil utilizatorilor Vodafone prin pre-comanda, la www.vodafone.ro/iphone, precum si in toata reteaua magazinelor Vodafone si ale partenerilor sai. Suntem bucurosi sa oferim noul iPhone 5 clientilor nostri, cu o varietate de planuri tarifare, pentru o experienta superioara de utilizare, sustinuta de acoperirea extinsa si de calitatea retelei Vodafone”, a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

"Fă-ti acum abonament la Vodafone si poti fi unul dintre primii care vor avea un iPhone 5. În plus, în perioada de precomandă primesti cu 50% mai mult trafic de Internet pe mobil pentru o perioadă de 6 luni", se arata pe www.vodafone.ro/iphone.

"Dacă esti deja abonat Vodafone, îti poti reînnoi abonamentul si poti cumpăra noul iPhone 5 cu 3 luni înainte de încheierea perioadei contractuale si, în perioada de precomandă, poti beneficia de 50% mai mult trafic de Internet pe mobil pentru o perioadă de 6 luni", se precizeaza in aceeasi sursa.

Noul iPhone 5 este disponibil in cele doua variante - 16 GB si 32 GB. iPhone 5 este cel mai subtire si cel mai usor iPhone de până acum. Telefonul are un display impresionant de 4 inch si o carcasă elegantă din aluminiu. Chiar si căstile au fost complet reinventate.

Cu ecran Retina de 4 inch, "Vezi mai mult din toate - inbox-ul tău, fiecare pagină web, un rând în plus de aplicatii - pe noul ecran mai mare. Cu o densitate de 326 pixeli per inch, totul arată uimitor". iPhone 5 se conectează la si mai multe retele din toată lumea. "Acum poti naviga, downloada si transmite continut la viteze remarcabile, de oriunde te-ai afla".

Cu un consum eficient de energie, noul procesor A6 este de două ori mai rapid în procesare grafică si performante – oferind bateriei, în acelasi timp, o durată mai bună de viată.

Cu optică avansată, lentilă personalizată si senzor de 8 megapixeli, iPhone 5 face poze de o calitate remarcabilă, chiar si panoramice. De asemenea, poti înregistra video HD la 1080p cu un stabilizator de imagine îmbunătătit.

iOS 6, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume, are acum noua aplicatie Hărti, suport extins pentru Siri, integrare cu Facebook, Passbook si multe altele.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//