• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Xerox si McAfee lanseaza prima solutie de protectie antivirus pentru imprimante

Xerox si McAfee lanseaza prima solutie de protectie antivirus pentru imprimante

Xerox si McAfee lanseaza o solutie de securitate impotriva virusilor si a programelor malware pentru prima imprimanta multifunctionala de retea, care utilizeaza software-ul McAfee Embedded Control – o metoda avansata de filtrare, care permite accesul doar anumitor programe. In timp ce amenintarile sunt cel mai adesea asociate calculatoarelor personale, Xerox a demonstrat participantilor la Conferinta de Securitate McAfee FOCUS 12 ca orice dispozitiv de retea este vulnerabil.

"Cand un dispozitiv multifunctional primeste date si le prelucreaza pentru imprimare, copiere, scanare sau fax, devine susceptibil la atacurile malware – o vulnerabilitate care, de multe ori, este trecuta cu vederea", a declarat Tom Moore, vicepresedinte Embedded Security, McAfee.

Solutia de securitate propusa de Xerox si McAfee simplifica procesele pentru administratorii IT, gratie software-ului incorporat in controller-ul echipamentului (principalul computer al multifunctionalului), pentru a trimite alerte in timp real, pentru a urmari si a investiga momentul si originea amenintarilor si pentru a lua masurile corespunzatoare. Astfel, nu mai este nevoie ca administratorii IT sa preintampine amenintarile malware si sa le blocheze proactiv.

Climax Portable Machining and Welding Systems, o companie care urmareste sa se extinda pe piata globala, testeaza  tehnologia. “Cum avem in plan sa ne extindem, suntem constienti ca va creste si expunerea noastra la virusi si malware”, a afirmat David Richardson, administrator de retea, Climax Portable Machining and Welding Systems. "Adaugarea tehnologiei McAfee echipamentelor noastre Xerox este esentiala pentru protejarea proprietatii intelectuale, odata ce vom integra mai multe site-uri si sisteme din intreaga lume”.

Datele unui studiu realizat de Xerox si McAfee releva nevoia ca sistemele de securitate sa fie incorporate in imprimantele de retea si in dispozitivele multifunctionale.

Intr-un sondaj de la inceputul acestui an, efectuat asupra unor angajati care lucreaza in birouri, mai mult de jumatate dintre respondenti au spus ca fie nu urmeaza intotdeauna politicile de securitate IT ale companiei (33%), fie nu cunosc aceste politici (21%). Aceasta inseamna ca numerele de card de credit ale clientilor, rapoartele financiare si de resurse umane si documentele fiscale sunt expuse riscului.

Studiul a aratat, de asemenea, ca 39% dintre angajatii care copiaza, scaneaza sau imprima informatiile confidentiale la locul de munca se intreaba (cel putin uneori) daca informatiile de pe un dispozitiv de retea vor ramane securizate.

”Administratorii IT nu iau intotdeauna in considerare imprimantele ca fiind o amenintare, dar cu programul Embedded Control, am introdus o protectie mult mai eficienta pentru produsele noastre”, a declarat Rick Dastin, presedinte, Xerox Office and Solutions Business Group.

Programele McAfee Embedded Control and McAfee Embedded Management vor deveni disponibile in 2013, odata cu produsele din gama Xerox WorkCentre si ColorQube.

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 40 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

McAfee, detinuta integral de Intel Corporation (NASDAQ:INTC), este cea mai mare companie din lume care se ocupa de securitatea informatiilor. McAfee ofera solutii si servicii proactive si testate, care asigura securitatea sistemelor, a retelelor si a dispozitivelor mobile, la nivel global, permitandu-le utilizatorilor sa se conecteze la internet, sa navigheze si sa faca cumparaturi online, in siguranta. Sustinut de portofoliul sau de servicii Global Threat Intelligence, McAfee creeaza produse inovatoare care le permit utilizatorilor, companiilor, sectorului public si furnizorilor de servicii sa indeplineasca normele de securitate, sa asigure protectia datelor, sa identifice vulnerabilitatile si sa isi imbunatateasca protectia datelor. McAfee se concentreaza permanent pe gasirea de noi solutii de securitate pentru clientii sai.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//