• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Oktal.ro - oferta bogata de variante de creditare, cu rate fara dobanda

Oktal.ro - oferta bogata de variante de creditare, cu rate fara dobanda

Oktal.ro, magazinul online de IT&C si electrocasnice cu cea mai mare experienta pe piata romaneasca de comert electronic, ofera clientilor sai acces la unele dintre cele mai populare variante de creditare, pentru cumparaturi online rapide, in rate cu 0% dobanda. Mereu flexibil pentru a raspunde asteptarilor clientilor, Oktal.ro isi extinde si imbunatateste continuu optiunile si facilitatile puse la dispozitie acestora.

Alaturi de parteneri ce ofera finantare in conditii de piata foarte bune, Oktal.ro isi propune sa ofere clientilor o experienta de shopping online cat mai placuta, mai ales in contextul in care Sarbatorile de iarna se apropie. "Aceasta perioada din an inseamna pentru toti cadouri - pentru cei dragi, dar si pentru placerea proprie. Oktal.ro este alaturi de cei care doresc finantare rapida in conditii foarte bune si permite plata in rate fara dobanda, in conditiile din ofertele partenerilor nostri", explica reprezentantii Oktal.ro.

Credit Europe Bank (prin CardAvantaj), BRD Finance, Banca Transilvania (prin programul Star BT), Garanti Bank (prin Bonus Card) si Cetelem sunt partenerii financiari care le permit clientilor Oktal.ro sa cumpere online toate produsele dorite. Astfel, produsele de pe Oktal.ro sunt comandate si primite rapid, in timp ce plata se face in rate fara dobanda, conform termenilor si conditiilor expuse de fiecare partener. Informatiile complete, extrem de transparente, sunt expuse atat pe site-urile partenerilor, cat si intr-o sectiune dedicata de pe Oktal.ro, pentru o informare cat mai corecta.

Prin CardAvantaj, clientii Credit Europe Bank pot plati rapid si sigur pe Oktal.ro si pot beneficia de pana la 10 rate fara dobanda. Cardurile Visa si MasterCard cu brandul CardAvantaj sunt printre cele mai populare carduri de credit din Romania, inregistrand un succes impresionant inca de la lansare, datorita facilitatilor de plata si numarului mare de parteneri comerciali online si offline.

BRD Finance permite plata in 12 rate cu 0% dobanda, oferta fiind dedicata magazinelor online partenere.

Pana la 15 ianuarie 2013, folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT clientii beneficiaza de 8 rate fara dobanda pentru toate cumparaturile facute la Oktal.ro. Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Oktal.ro este partener Bonus Card, astfel ca toti detinatorii acestui card de la Garanti Bank pot face cumparaturi in magazinul online, cu plata in 6 rate fara dobanda. Bonus Card ofera posesorilor sai un program complex de avantaje, pornind de la rate fara dobanda si pana la bonusuri ce se acumuleaza pe card, alaturi de perioada de gratie de pana la 50 de zile.

Si Cetelem are o oferta dedicata clientilor Oktal.ro - credit oferit rapid, cu 0% dobanda, acordat 100% online, in lei, costurile fiind fixe si clar expuse inca din momentul solicitarii creditului. Detalii complete despre modalitatea de cumparare cu credit Cetelem pot fi accesate chiar pe www.oktal.ro. Sistemul este cu atat mai util celor care nu vor un card de credit, ci doar un credit accesat rapid, direct pe internet, in momentul cumpararii produselor dorite.

Oktal.ro garanteaza satisfactia prin promisiunea de returnare a banilor in cazul in care clientul, in maxim 30 de zile de la achizitie, doreste sa returneze un laptop sau netbook, nemultumit de preformantele acestuia - proces rapid si usor, fara penalitati si fara necesitatea invocarii unui motiv.

De asemenea, Oktal.ro ofera "E-Service", un program complet gratuit care ii ajuta pe clienti sa economiseasca timp si bani. In perioada de garantie a produselor, clientii Oktal.ro pot completa online un formular, in cazul aparitiei unei probleme. Ulterior, un operator de service va prelua solicitarea si va contacta telefonic sau prin e-mail clientul. Preluarea produsului defect va fi facuta de catre un curier trimis si platit de Oktal.ro, iar returnarea produsului la client va fi facuta in aceleasi conditii favorabile pentru client.

Oktal.ro este un magazin online cu profil IT&C si membru fondator al Asociatiei Romane a Magazinelor Online (ARMO). Magazinul este administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experienta de peste 15 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si unul din cei mai longevivi furnizori de pe piata IT din Romania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//