• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Mega Image deschide un nou magazin in Corbeanca, judetul Ilfov

Mega Image deschide un nou magazin in Corbeanca, judetul Ilfov

Mega Image va deschide pe 13 Octombrie 2012 un nou magazin Mega Image în Corbeanca, ce va fi situat pe Şoseaua Unirii nr. 238 (Judeţul Ilfov).

Mega Image îşi întăreşte astfel prezenţa şi în zonele din afara Bucureştiului, acesta fiind cel de-al doilea supermarket deschis în localitatea Corbeanca, devenind astfel unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi.

Mega Image Corbeanca 2 va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 660 mp, punând la dispoziţia clienţilor o gamă foarte variată de produse, alături de preţuri competitive şi servicii de calitate.

În sortimentaţia noului magazin se vor regăsi şi mărcile proprii Mega Image: 365, Delhaize, Care, BIO, ECO, Le Boucher şi Gusturi Româneşti prin care clienţii beneficiază de produse cu cel mai bun raport calitate-preţ, produse speciale, produse ecologice şi nu în ultimul rând produse cu specific românesc, oferite prin parteneriate cu producatori locali.

Magazinul dispune de rotiserie proprie, produse de panificaţie proaspăt coapte în magazin, produse internaţionale, produse naturiste, raion de produse pentru slăbit destinate persoanelor care vor să se menţină în formă şi raion de produse pentru persoane cu nevoi speciale (produse fără gluten, fără zahăr sau cu conţinut scăzut de sare)

Cinci case de marcat vor sta la dispoziţia clienţilor, pentru a asigura un flux optim, astfel încât aceştia să-şi poată realiza cumpărăturile rapid.

Magazinul pune la dispoziţia clienţilor o parcare proprie cu 44 de locuri.

Mega Image va continua deschiderile în luna octombrie, având în plan inaugurarea a încă 6 magazine până la finalul lunii.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România  cu o reţea ce cuprinde 155 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (118) şi Shop&Go (37).

Parte din Delhaize Group, Mega Image îşi propune să ofere, în fiecare zi, servicii de calitate şi o sortimentaţie de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//