• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Intesa Sanpaolo Bank a incheiat o noua conventie pentru sustinerea fermierilor

Intesa Sanpaolo Bank a incheiat o noua conventie pentru sustinerea fermierilor

Intesa Sanpaolo Bank şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) au semnat o nouă convenţie pentru acordarea de credite pentru finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic la speciile de bovine şi ovine/caprine.

Cu scopul de a susţine fermierii, Intesa Sanpaolo Bank,  prin creditul APIA – Zootehnia, finanţează 90% din suma menţionată în Adeverinţe. Atât creditul cât şi dobânda urmează a fi restituite băncii la momentul încasării sumelor de la APIA.

Creditul APIA –Zootehnia se acordă în RON, persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate şi întreprinderilor individuale, care deţin Adeverinţe de Înregistrare Fermier emise de APIA şi care respectă condiţiile de eligibilitate specifice produsului. Un fermier, client Intesa Sanpaolo Bank, poate beneficia de maxim 2 credite de acest tip în acelaşi timp, în cazul în care deţine doua adeverinţe emise de APIA, una pentru bovine şi una pentru ovine/caprine. Pentru acest credit garanţia principală o reprezintă sumele care urmează a fi încasate de fermieri de la APIA şi care vor constitui principala sursa de rambursare a creditului. 
 
Intesa Sanpaolo Bank crede în potenţialul agriculturii şi susţine permanent activitatea întreprinzătorilor din acest sector oferind o gamă completă de produse ce pot susţine practic orice tip de nevoi de finanţare specifice sectorului agricol:

-credite pentru activitatea curentă (“Recolta”, “Umbrela – credit agricol de toamnă”, alte credite acordate în parteneriat cu APIA şi FGCR)

-credite de investiţii pentru achiziţia de maşini şi echipamente agricole sau de co-finanţare a proiectelor din fonduri structurale – Măsura 121, 123, 312 sau alte măsuri derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile destinate exclusiv sectorului agricoul sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro la sectiunea IMM / Credite Destinate Agriculturii, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit Serviciul suport clienţi la Tel Verde 0800.800.888.

Intesa Sanpaolo este unul dintre grupurile bancare de top din zona euro şi are ca obiectiv să devină un punct de referinţă pentru crearea de valoare în sistemul bancar european. Acesta este lider în Italia în toate domeniile de activitate (retail, corporate si asset management).

Grupul oferă servicii către 10,8 milioane de clienţi în Italia printr-o reţea de 5.600 sucursale şi distribuite în întreaga ţară, cu cote de piaţă de până la 15% în majoritatea regiunilor italiene. Intesa Sanpaolo este prezent în Europa Centrală si de Est şi în Orientul Mijlociu şi în  zone din Africa de Nord, cu peste 1.500 de sucursale şi 8,3 milioane de clienţi aparţinând subsidiarelor Grupului.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//