• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Certinvest ofera clientilor posibilitatea de a investi in fonduri de investitii platind online cu cardul

Certinvest ofera clientilor posibilitatea de a investi in fonduri de investitii platind online cu cardul

Certinvest devine primul administrator de investitii din România care ofera clientilor sai posibilitatea de a achita investitiile efectuate prin plata online cu cardul. Serviciul de plata online cu cardul se adreseaza clientilor Certinvest ce detin un cont investonline.ro, si doresc ca pe lânga realizarea operatiunii de adeziune online sa poata finaliza si plata tot online, platind cu cardul.

Pentru acei investitori care nu detin un cont investonline, Certinvest pune la dispozitie pagina certinvest.ro/PlatesteOnline, unde acestia pot selecta fondul în care doresc sa investeasca si sa realizeze si plata, online, cu cardul.

Platile online realizate cu cardul prin certinvest.ro sau investonline.ro sunt gratuite. Astfel, de pe cardul investitorului se va retrage doar suma investita.

Horia Gusta, presedintele Comitetului Director al Certinvest declara: „Oferirea serviciului de plata online cu cardul reprezenta pasul natural pentru Certinvest, pe segmentul de retail, premiera propunându-si sa faca si mai usor procesul investitional online, demarat prin investonline.ro  Practic, va fi mult mai simplu si mai accesibil  pentru investitori: investesc online, platesc online. Am ales sa implementam aceasta solutie împreuna cu PayU deoarece ne-au convins profesionalismul, dedicarea si promptitudinea pe care le dovedesc atât în procesul de implementare a solutiei de plata, cât si în  activitatea de client service”.

„Strategia PayU vizeaza implementarea platii online în cat mai multe categorii de servicii si produse, pentru a simplifica si a îmbunatati experienta de cumparare online. Parteneriatul cu Certinvest se înscrie perfect în aceasta strategie. Atragerea partenerilor din industrii traditional offline, cu sume  tranzactionate mari si procese complexe de integrare, certifica faptul ca solutia PayU asigura un nivel ridicat de securitate si flexibilitate, pentru a raspunde cerintelor clientilor din industrii diverse”, declara Cristian Herghelegiu, Country Manager PayU Romania.

Investitorii care nu detin un cont pe investonline.ro pot realiza plati online cu cardul în contul unui fond de investitii administrat de Certinvest, cu conditia ca ei sa fie deja investitori ai acelui fond si sa fie de acord cu documentele de constituire ale fondului.

Toate platile cu cardul realizate online prin certinvest.ro sau investonline.ro sunt procesate de PayU. Toate operatiunile se desfasoara in sistem 3D Secure, un mediu sigur, certificat VISA si MasterCard, care protejeaza confidentialitatea datelor. Fiecare tranzactie este verificata automat, in timp real, prin algoritmi speciali de filtrare iar apoi manual, în cazul unor suspiciuni, de catre o echipa dedicata PayU. Astfel este eliminat orice risc de folosire frauduloasa a unui card.

Certinvest a luat fiinta în anul 1994 si are în prezent în administrare active de aproximativ 34 milioane euro, distribuite în 15 fonduri de investitii, dintre care 9 deschise, fiecare dintre ele orientat catre alt tip de investitii:

Certinvest XT Index (fond de indice-actiuni),

Certinvest BET Index (fond de indice-actiuni),

Certinvest BET-FI Index (fond de indice-actiuni),

Certinvest Dinamic (fost Intercapital - fond diversificat dinamic),

Certinvest Prudent (fost Capital Plus - fond diversificat defensiv),

Certinvest Obligatiuni (fost Orizont - obligatiuni)

Certinvest Monetar (fost Tezaur - fond monetar) si

Certinvest Next Generation (fond diversificat flexibil)

Certinvest Short Fund (fond diversificat flexibil)

precum si 6 fonduri inchise de investitii: Certinvest Arta Rmâneasca,Certinvest Absolute Return, Certinvest Everest, Certinvest Leader, Certinvest Properties RO si Certinvest Green. Certinvest se remarca în piata si ca un lider în administrarea portofoliilor private de investitii, cu o cota de piata de aproximativ 40% pe acest segment.

Certinvest a dovedit de-a lungul anilor ca este unul dintre cei mai dinamici si inovatori administratori de pe piata. Compania a lansat primul fond fara comisioane de subscriere sau rascumparare de pe piata româneasca (Certinvest Monetar) si primul fond de obligatiuni din România (Certinvest Obligatiuni). Certinvest se mândreste totodata ca fiind un sustinator al pietei crescânde de fonduri de investitii din România, fiind primul administrator care a lansat o platforma online de investitii în fondurile administrate: www.Investonline.ro,  prima platforma de testare gratuita a investiitiei în fonduri mutuale, www.invesTEAM.ro, precum si primul blog corporate menit sa aduca domeniul investitiilor mai aproape de investitori, facându-l mai transparent mai clar si mai accesibil: www.Despreinvestitii.ro.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//