• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Omniasig Vienna Insurance Group - asigurarea privata de sanatate Omnisana, cu serviciul multiclinic

Omniasig Vienna Insurance Group - asigurarea privata de sanatate Omnisana, cu serviciul multiclinic

Omniasig Vienna Insurance Group lansează asigurarea privată de sănătate Omnisana, produs inovativ pe piata de asigurări din România,  care oferă asiguratilor servicii de sănătate multiclinic, incluzând accesul la o gamă foarte vastă de specializări medicale, programări si consiliere telefonică din partea personalului medical.

Prin achizitionarea unei polite Omnisana, asiguratul beneficiază de examinări medicale, servicii ambulatorii paraclinice, servicii clinice ambulatorii de specialitate, stomatologie, transport medicalizat/ asistat, urgente, inclusiv proceduri de diagnosticare, spitalizare de zi, spitalizare continuă si transport nemedicalizat.

Asigurarea privată de sănătate Omnisana dispune de cea mai extinsă retea de furnizori de servicii de sănătate, peste 500 de astfel de furnizori, si oferă posibilitatea asiguratilor de a alege dintre clinici de renume, spitale sau cabinete medicale specializate, din Bucuresti si din tară.

Asiguratii pot apela  Call Center-ul MEDIFON, la numărul de telefon 021.9299, 24h/24h, 7 zile din 7, unde personal medical specializat le va facilita obtinerea informatiilor necesare de natură medicală sau tehnică si îi va asista în programarea serviciilor medicale necesare.

„Prin lansarea asigurării private de sănătate Omnisana, produs unic si inovativ, simplificăm accesul la servicii de sănătate operative, de calitate, pentru clientii nostri si dovedim că Omniasig Vienna Insurance Group este o companie  modernă, care  oferă modele noi de business în tara noastră. În calitate de lider al pietei asigurărilor întelegem să ne manifestăm pe piată nu doar din perspectiva fortei de vânzare ci si prin introducerea unor produse noi, inovative, care sa creeze reale beneficii pentru cei care le vor utiliza “-  a declarat Mihai Tecău, Presedinte Directorat Omniasig Vienna Insurance Group.

Asigurarea privată de sănătate Omnisana este concepută pentru a  se putea satisface nevoi de servicii de sănătate variate, fie nevoi individuale (persoane fizice) sau de grup ( persoane juridice). Produsul este structurat pe 3 planuri de acoperire, iar pentru persoane juridice contine o componentă de medicină a muncii, eliminând astfel acest cost pentru companiile asigurate.

„Sănătatea este una din preocupările principale ale oamenilor, indiferent că vorbim de mame si copii lor, familii, persoane mai în vârstă, angajati sau angajatori, de aceea ne-am propus ca prin Omnisana să oferim solutii eficiente la problemele care interesează publicul în general si clientii nostri în special.” – a mai adaugat Mihai Tecau. 
 
Actuala companie Omniasig este rezultatul finalizării fuziunii dintre BCR Asigurări si vechiul Omniasig. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari si mai solide, care să aibă capacitatea de a oferi clientilor săi o calitate superioară a serviciilor de asigurare si care să devină lider de piată, obiectiv indeplinit la numai două luni de la finalizarea procesului de fuziune.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasată companie la bursa din Viena conform indicelui bursier ATX. Vienna Insurance Group, cu sediul în Viena, este unul din grupurile de asigurări lider din Europa Centrală si de Est. În afara pietei de origine Austria,  Vienna Insurance Group este activă, prin subsidiare si grupuri de asigurări, in 24 de state ale Europei Centrale si de Est.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//