• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Caravana Xerox - in Bucuresti, la Biblioteca Nationala

Caravana Xerox - in Bucuresti, la Biblioteca Nationala

Xerox Romania organizeaza pe 9 octombrie 2012, la Biblioteca Nationala din Bucuresti, un eveniment dedicat solutiilor de productie, unde vor fi prezentate cele mai noi si performante tehnologii, precum si solutii software pentru realizarea imprimarilor securizate si de personalizare a campaniilor de marketing. 

Din Bucuresti, caravana Xerox dedicata solutiilor de productie va merge la Cluj-Napoca si Iasi, pe 16, respectiv 19 octombrie. Programul de vizita va fi intre orele 10.00 Si 18.00, in fiecare dintre cele trei mari orase. Echipamentele prezentate la stand se adreseaza, in principal, agentiilor de publicitate, tipografiilor si centrelor de imprimare si productie. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa participe la demonstratii live, cu ajutorul echipamentelor, instrumentelor software si solutiilor Xerox.

„La stand vor fi prezente cele mai moderne echipamente Xerox de productie, menite sa creasca productivitatea, sa scada costurile, sa realizeze aplicatii complexe la o calitate foarte buna, de offset”, afirma Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox Romania. „Vizitatorii vor avea posibilitatea sa se convinga de calitatile acestora testandu-le, cu ajutorul specialistilor care vor fi la stand”.

Vedeta standului Xerox va fi echipamentul digital color de productie Xerox 770, care este dotat cu o tehnologie avansata de management al culorii Si optiuni multiple de finisare, capabile sa tipareasca pe o gama larga de suporturi de imprimare. Acesta permite realizarea unor lucrari complexe, la o calitate superioara a imaginilor, pe diverse suporturi media - brosuri legate si decupate, cataloage, documente perforate, manuale decupate si pliate, brosuri pliate in trei, carti postale imprimate cu date variabile si produse foto speciale. 

Alaturi de Xerox 770, la eveniment va mai fi prezentat si Phaser 7800, care reprezinta un nou standard pentru arta grafica, oferind culori precise, certificate Pantone si optiuni performante de finisare. Echipamentul  are la baza capacitati extraordinare de management al calitatii culorilor, ofera un control precis asupra reproducerii degradeurilor si este dotata cu optiuni performante de finisare. Phaser 7800 tipareste la o viteza de 45 de pagini pe minut, pe o gama larga de suporturi de imprimare, de diferite dimensiuni si grosimi, de la 75 de g/mp, la 350 de g/mp.

La stand va fi prezent si Xerox Mobile Scanner, recent lansat – un scaner color, mobil, extrem de flexibil, care scaneaza si trimite wireless imagini JPEG si fisiere in format PDF direct catre computer, telefoane mobile si tablete.

Xerox Mobile Scanner este un scaner de mici dimensiuni, care include un memory card de 4 GB Eye-Fi SD, husa, acumulator si incarcator.
De asemenea, nu va lipsi echipamentul ColorQube 9303 cu cerneala solida, care ofera o calitate remarcabila imprimarilor color, reduce semnificativ costurile de tiparire si eficientizeaza fluxul de lucru cu documentele in birouri. Avand la baza tehnologia cu cerneala solida, ColorQube 9300 ofera un singur plan tarifar, ce reduce semnificativ costurile de imprimare.

Printre alte echipamente si solutii prezentate in cadrul evenimentului se afla: Xerox 560, WorkCentre 7556, software XMPie si solutii web-to-print.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//