• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps in reteaua Cosmote Romania

Viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps in reteaua Cosmote Romania

Încă de la începutul activitătilor sale comerciale, Cosmote România si-a asumat un plan ambitios de extindere a retelei, precum si o strategie comercială orientată către client, cu scopul de a furniza servicii de telecomunicatii mobile de calitate tuturor românilor.

Compania a continuat să investească în dezvoltarea retelei, iar acum oferă servicii de tehnologie avansată, cu viteze de descărcare mai mari, de până la 43,2 Mbps, precum si o acoperire 3G mai extinsă, în mai multe zone din tară.

“Privind lumea prin ochii clientilor săi, Cosmote România a implementat o infrastructură în bandă largă avansată, oferind acestora cea mai înaltă performantă a retelei 3G. Astfel, în zonele acoperite de reteaua broadband, Cosmote România reuseste să furnizeze clientilor cea mai bună experientă de utilizare a serviciilor de date”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer Cosmote România.

În prezent, Cosmote România oferă viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 orase importante din tară, reprezentând 41% din populatie. Mai mult, clientii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de orase din tară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 68% din populatia României.

Pentru a conecta toate persoanele din România prin comunicatii mobile de calitate, Cosmote România va continua să dezvolte reteaua broadband ce oferă viteze de până la 43,2 Mbps.

În curând, clientii vor putea să beneficieze de noua dezvoltare tehnologică folosind un modem ce oferă viteze de descărcare de 43,2 Mbps, disponibil în reteaua de retail a operatorului.

Cosmote România avea aproximativ 6,4 milioane de clienti la 30 iunie 2012. Lansată în 2005, Cosmote România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007.

În mai putin de cinci ani, Cosmote România si-a depăsit competitorii în ceea ce priveste reteaua de acoperire natională. În prezent, Cosmote România oferă acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu.

Cosmote România este divizia locală a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsă prezentă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienti în Grecia, Albania, Bulgaria si România.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//