• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

IFC si Banca Transilvania sustin micii intreprinzători romani in exploatarea oportunitatilor comerciale

IFC si Banca Transilvania sustin micii intreprinzători romani in exploatarea oportunitatilor comerciale

Parteneriatul de succes dintre IFC – divizie a Grupului Băncii Mondiale şi Banca Transilvania a fost extins prin majorarea finanţării puse la dispoziţia micilor importatori şi exportatori români.

Prin intermediul propriului Program Global de Finanţare a Comerţului, IFC pune la dispoziţia Băncii Transilvania o linie de credit pentru finanţarea comerţului, în valoare de 15 milioane de dolari, permiţând astfel băncii să ofere microîntreprinderilor şi IMM-urilor fonduri suplimentare pentru finanţarea tranzacţiilor lor comerciale internaţionale.  

Programul vine în sprijinul comerţului pe pieţele emergente, oferind garanţii parţiale sau totale pentru tranzacţii comerciale individuale, susţinute de ratingul IFC, triplu A. De la demararea sa în anul 2005, prin acest program s-au emis peste 12.000 de garanţii, însumând 19 miliarde de dolari. IMM-urile din ţările în curs de dezvoltare au beneficiat de peste 80% din garanţiile emise.

“IFC este acţionar important al Băncii Transilvania, precum şi un susţinător puternic al strategiei noastre de business” declară Horia Ciorcilă, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania. „Impreună cu IFC, prin acest program susţinem societăţile autohtone şi spiritul antreprenorial românesc”.

Georgina Baker, Directorul IFC pentru Global Trade and Supply Chain Solutions, afirmă: “Prin Programul Global de Finanţare a Comerţului, IFC poate canaliza fonduri spre întreprinderile mici care caută să intre pe pieţe noi şi să-şi crească activitatea comercială. Acest sprijin suplimentar va deschide noi oportunităţi comerciale internaţionale pentru întreprinderile autohtone şi va stimula dezvoltarea economică în România”.

IFC deţine 3,54% din acţiunile Băncii Transilvania, din 2009, când a convertit în capital o obligaţiune convertibilă subordonată de 20 de milioane de dolari. Anterior, IFC a acordat băncii patru credite senioare  şi un credit subordonat.

În anul financiar 2012, IFC a oferit 2,9 miliarde de dolari sub formă de garanţii pentru activităţile comerciale din ţări mai puţin dezvoltate, majoritatea adresându-se IMM-urilor. Programul cuprinde peste 260 de bănci partenere din peste 90 de pieţe emergente. 

Banca Transilvania este una dintre cele mai importante bănci din România. Misiunea BT, bancă privată cu capital majoritar românesc, este de a susţine mediul de afaceri prin produse şi servicii inovatoare. Activitatea Băncii Transilvania cuprinde patru linii de afaceri: Persoane Fizice, Clienţi IMM, Clienţi Corporativi şi Divizia pentru Medici. Fondată în 1993 de către un grup de antreprenori locali, BT a fost prima instituţie bancară din România listată pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) în 1997.

IFC, membră a Grupului Băncii Mondiale, este cea mai mare instituţie de dezvoltare globală axată exclusiv pe sectorul privat. Ajutăm ţările în curs de dezvoltare să crească sustenabil, finanţând investiţiile, mobilizând capitalul pe pieţele financiare internaţionale şi oferind servicii de consultanţă întreprinderilor şi guvernelor. În anul financiar 2012, investiţiile noastre au atins un maxim istoric de peste 20 de miliarde de dolari, potenţând capacitatea sectorului privat de a crea locuri de muncă, de a încuraja spiritul inovator, de a valorifica cele mai solicitante provocări de pe plan mondial.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//