• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Sony a lansat noi modele de casti intra-auriculare

Sony a lansat noi modele de casti intra-auriculare

Noile modele de casti intra-auriculare de la Sony promit sa ofere o performanta stralucitoare si confort de utilizare. Modelelor li se alatura un set de casti stereo cu tehnologie Bluetooth si complet lipsite de fire.

MDR-EX33LP sunt disponibile in cinci nuante de culoare: alb perlat, albastru metalizat, roz, argintiu si auriu, bulbi intra-auriculari din silicon hibrid pentru o pozitionare sigura in interiorul urechii si pentru confort sporit de utilizare, beneficiaza de bulbi intra-auriculari foarte mici, difuzoare EX de 9mm EX pentru un bas puternic si capacitate de redare a unei plaje de sunet largi si un sistem de ajustare a lungimii firului pentru a evita incurcarea.

Printre cele trei tipuri de bulbi intra-auriculari inclusi se numara o pereche de dimensiuni foarte mici, care constituie o foarte buna optiune pentru fanii muzicii de sex feminin sau pentru copii.

Beneficiind de aceleasi difuzoare de calitate EX de 9mm si bulbi din silicon hibrid, modelul MDR-EX35LP are un design contemporan si este disponibil in culorile negru, alb sau rosu.

Modelul DR-BT160AS de casti stereo wireless cu tehnologie Bluetooth transmite un sunet clar citit direct de orice sursa de continut audio cu tehnologie Bluetooth. Castile sunt usoare si confortabile si dispun de un microfon incorporat ce permite realizarea de convorbiri de pe telefonul cu tehnologie Bluetooth.

Designul impermeabil, include un sistem de purtare dupa gat din elastomer flexibil, pentru confort de utilizare sporit, si un sistem adaptabil de redimensionare a castii pentru a se potrivi oricarei urechi.

Modelul DR-BT160AS usureaza ajustarea volumului, navigarea la melodia preferata si alte functii ale unui mp3 player, plasandu-le in mod accesibil in zona laterala a castilor.

Kit-ul DR-BT160iK face echipa buna cu modelul de casti DR-BT160AS si cu dispozitivul TMR-BT8iP Bluetooth, permitand redarea wireless a muzicii de pe iPod.

Modelul de casti cu fixare pe urechi DR-BT140Q promit sa ofere o calitate exceptionala a redarii audio de pe mp3 player prin tehnologie Bluetooth, precum si un sistem confortabil de control al functiilor player-ului.

Modelele MDR-EX33LP si MDR-EX35LP vor fi disponibile incepand cu luna octombrie 2008.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//