• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Oportunitati de cariera pentru tineri la cea de a doua editie Career Leader

Oportunitati de cariera pentru tineri la cea de a doua editie Career Leader

În această toamnă Fundatia Româno-Americană găzduieste cea de a doua editie Career Leader, proiect marca Akcees ce reprezintă o punte de legătură între tinerii foarte bine pregătiti si companiile de top din diferite domenii. si de această dată, echipa Akcees le-a pregătit participantilor sesiuni de training oferite de specialisti în domeniu, workshop-uri interactive si stagii de practică.

Career Leader oferă tinerilor sansa de a lucra alături de specialisti si de a acumula experientă de calitate, iar fiecare zi de eveniment deschide perspective profesionale într-un domeniu diferit. Dacă la prima editie a evenimentului au fost abordate trei domenii si au fost selectati 70 de participanti din peste 250 de aplicatii, de această dată doritorii pot alege să participe în una dintre cele patru zile: consultantă, marketing, IT sau banking.

În fiecare zi de eveniment, participantii vor afla mai multe despre oportunitătile de carieră existente în domeniu, vor participa la un training de specialitate si vor rezolva un studiu de caz, având sansa ca la final să se numere printre câstigătorii stagiilor de practică si premiilor oferite de către companii.

Consultanti pentru o zi. Cea de a doua editie Career Leader debutează luni, 22 octombrie, cu ziua dedicată consultantei. Tinerii interesati de o carieră în acest domeniu vor avea sansa de a lucra alături de profesionisti de top din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut si Colliers International.

Specialisti în marketing. Evenimentul continuă marti, 23 octombrie, zi în care finalistii vor învăta cum îsi pot construi o carieră de succes în marketing. Pasii le vor fi ghidati pe parcursul întregii zile de reprezentantii companiei L’Oreal.

Noi orizonturi în IT. Ziua de miercuri, 24 octombrie, este dedicată tehnologiei informatiei. Tinerii pasionati de tehnologie sunt invitati să aplice pentru a participa la eveniment, unde vor rezolva un studiu de caz complex alături de specialistii Microsoft.

Perspective în banking. Career Leader se încheie joi, 25 octombrie, cu ziua dedicată domeniului financiar-bancar. Profesionistii BRD Groupe Société Générale vor lucra împreună cu participantii la eveniment si le vor arăta acestora ce presupune activitatea în domeniu.

„Ne bucurăm să avem alături de noi angajatori importanti din România, companii sustenabile ce recrutează tineri talentati. Succesul acestui proiect ajuns deja la cea de a doua editie arată faptul că există oportunităti profesionale în România si îi invităm pe tineri să profite de această sansă si să aplice pentru a se număra printre participanti.”, a declarat Irina Scarlat, Vice-Presedinte Executiv si Co-Fondator Akcees.

Cea de a doua editie Career Leader se adresează tinerilor motivati care îsi doresc să acumuleze experientă profesională de calitate în cadrul unor companii de renume. Participarea la eveniment este gratuită si se realizează în baza completării formularului de aplicatie disponibile pe site-ul programului http://akcees.ro/career. Aplicatiile sunt deschise până duminică, 14 octombrie, iar selectia este realizată dintr-un juriu format din specialisti în resurse umane. Rezultatele finale vor fi comunicate marti, 16 octombrie.

Un eveniment recomandat de IQAds Kadett. Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul Contrast Management Consulting, Controller Institut, Colliers International, L’Oreal, Microsoft, BRD Groupe Société Générale si Romanian American Foundation.

Mediatizarea proiectului este asigurată de The Money Channel, Digi TV, Business Woman, România Liberă, Agora, Zile si Nopti, Business Review, E-Finance, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, BusinessLive.ro, Startups.ro, România Pozitivă, Edu-Tim, Studentie.ro, Evenimente Studentesti, Hipo, Business-Edu.ro, stiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, SMARTfinancial.ro.

Alti parteneri: Senatul Studentilor ASE Bucuresti, Liga Studentilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB), Asociatia Europeană a Studentilor la Drept (ELSA) , Inspire Business, VWI Estiem.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//