• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Prima presa digitala Xerox 1000 din piata locala a mers la Print Design Outdoor

Prima presa digitala Xerox 1000 din piata locala a mers la Print Design Outdoor

Xerox Romania a vandut pe plan local primul echipament color de productie Xerox 1000 companiei de productie publicitara si design Print Design Outdoor. Echipamentul Xerox 1000 diversifica paleta de aplicatii realizate de Print Design Outdoor, tiparind numeroase materiale personalizate in timp record, in volume variabile si la o calitate remarcabila, pentru clientii companiei. De asemenea, ajuta centrul de imprimare sa reduca timpul de livrare a comenzilor catre clienti si sa detina un control riguros al documentelor si al costurilor.

Xerox 1000 este un echipament digital de productie complex, care asigura o paleta mult mai larga de culori, tipareste imagini la o calitate foarte buna si realizeaza numeroase aplicatii, - de la pliante, felicitari si brosuri, la carti color, aplicatii de marketing si albume foto, - fiind dotat cu tehnologii performante de tiparire si finisare. Echipamentul foloseste un toner transparent, cu ajutorul caruia se pot obtine efecte asemanatoare aplicarii lacului UV in cazul tiparului offset. Acest toner poate fi aplicat pe intreaga suprafata a printului, sau numai in zonele selectate, ajutand la intensificarea culorilor, a textelor si a watermark-urilor, pentru un impact vizual marit.

Presa digitala Xerox 1000 tipareste imagini la calitate foarte buna, pe o gama larga de suporturi de imprimare, cu grosimi de pana la 350 gsm duplex, la o rezolutie de 2400 x 2400 dpi si o viteza de pana la 100 de pagini pe minut.

„Xerox 1000 este ideal pentru firmele de arta grafica, care pun accent pe realizarea unor aplicatii color complexe, la o calitate foarte buna, pe o gama larga de suporturi de imprimare si in volume variabile“, a spus Razvan Corcodel, BDM Graphic Communication & Education Xerox Romania. „Tonerul transparent, cu efect de lacuire partiala, pe care il foloseste, aduce un plus de valoare oricarui material tiparit si, prin extensie, oricarui business.”

Pentru noul echipament, Xerox ofera Print Design Outdoor training de operare, consultanţa, servicii de mentenanta, asigura asistenta si suport tehnic, consumabile, in baza unui contract full-service.

“Xerox 1000 se adapteaza perfect nevoilor Print Design Outdoor si imbina foarte bine calitatile tiparului offset cu viteza, flexibilitatea si posibilitatile de personalizare ale celui digital, aducand un plus de valoare serviciilor noastre, atat pe partea tehnica, cat si pe cea estetica, calitativa”, a spus Cornel Neferu, Director General Print Design Outdoor. “Cu ajutorul unui singur echipament digital color reusim sa realizam o gama foarte larga de aplicatii, de la pliante, brosuri si felicitari, la materiale de marketing  complexe. Am vrut sa ne situam peste asteptarile clientilor, sa le oferim variante mai bune, iar Xerox 1000 ne ajuta foarte mult in acest demers. Incercam sa dezvoltam piata de arta grafica, sa dam valoare printului prin culoare, prin tonerul utilizat, prin suporturile folosite, prin creativitate”.

Echipamentul Xerox 1000 a fost premiat anul trecut de catre European Digital Press (EDP), fiind desemnat cea mai buna imprimanta color de productie la categoria “motoare de imprimare”/“echipamente de imprimare”. Motivatia juriului a fost design-ul inovator – presa digitala dispune de două tavi cu o capacitate de 2000 de coli fiecare, pozitionate sub motorul de imprimare, oferind astfel o amprenta la sol mai mica decat cea a altor echipamente.

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 40 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

Print Design Outdoor este o companie de tipar digital infiintata in 2008, care ofera clientilor sai solutii complete de productie, creatie publicitara, DTP (machetare/prelucrare fisiere), atat in tara, cat si in strainatate. Obiectivul Print Design Outdoor este acela de a oferi fiecarui partener cea mai buna solutie de comunicare in promovarea imaginii si serviciilor sale.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//