• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Razor se lanseaza oficial in Romania si isi propune popularizarea trotinetelor pentru adulti

Razor se lanseaza oficial in Romania si isi propune popularizarea trotinetelor pentru adulti

Compania americana producatoare de trotinete pentru sporturi extreme Razor va intra in Romania prin compania locala Biciclop, estimand ca vor comercializa cel putin 1.000 de trotinete, trotinete profesioniste si RipStik-uri in tara.

In America, Razor a revolutionat cultura datului cu trotineta, transformându-l intr-un sport extrem de popular,  iar in tările Europei de Vest a inceput sa devină din ce în ce mai iubit si căutat de către tineri.

Biciclop vrea sa introduca acum si în România acest curent, aducând pe piata celebrele trotinete americane atat pentru pasionatii români de sporturi urbane extreme, cât si pentru cei interesati de metode alternative de transport în oras.

Cu ajutorul acestui parteneriat se doreste intrarea pe piata adultă a acestui sport si a “bunurilor pe roti”, intrucat în acest moment trotinetele sunt văzute mai mult ca jucării pentru copii iar în Romania, în prezent, nu există o “piată a trotinetelor”, acesta fiind un segment incipient.

Preturile de raft vor varia, în functie de modelele alese, între 190 de lei si 800 de lei în timp ce modelele electrice vor depăsi 1.000 de lei.

Lansarea oficială Razor in România  va avea loc pe 8 septembrie în skate-park-ul din Herăstrău, incepând cu ora 10:00, unde  se anuntă demonstratii captivante din partea  lui Johan Grunwald , tânărul campion de 18 ani al Scandinaviei si foarte talentat membru al Echipei de Rideri Razor si al Factory Rider, clasat în top 20 atleti pe trotinetă de către International Scooter Association. 

Produsele Razor se găsesc din toamna aceasta în magazine din întreaga tară si se adresează vârstelor cuprinse între 5 si 99 de ani.

Compania Razor este cea mai indrăgită marcă de trotinete in America, cu peste 12 ani de experientă în crearea si fabricarea de bunuri pe roti si nu numai. De-a lungul timpului s-a bucurat de un imens succes pe pietele americane si  vest europene precum si în Asia si Africa.

Biciclop promovează mersul pe doua roti ca parte din atitudinea urbană, sustinând bicicleta si trotineta ca accesorii permanente, nu doar recreationale, într-un oras care să redevină al oamenilor. Magazinul Biciclop se află în Bucuresti pe strada Povernei nr. 25 si online la www.ciclop.eu.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//