• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Maguay organizeaza No Time for Downtime, editia a 10-a

Maguay organizeaza No Time for Downtime, editia a 10-a

Maguay organizeaza pe 4 octombrie 2012 cea de-a zecea editie a No Time For Downtime, unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania.

La 20 de ani de la infiintare, Maguay organizeaza cea de-a 10-a editie a No Time for Downtime, continuand traditia de a prezenta solutii pentru infrastructurile hardware si software destinate atat companiilor medii, cat si companiilor mari si institutiilor publice.

Evenimentul este structurat in doua zone de interes: showcase, in cadrul caruia vor fi realizate demonstratii IT folosind tehnologiile – noutate din 2012, integrate in oferta Maguay, si zona de prezentari, unde reprezentantii Maguay si partenerii evenimentului vor descrie caracteristicile tehnologiilor momentelui si argumentele de achizitie referitoare la produsele si tehnologiile prezente in showcase.

Partenerii traditionali ai No Time for Downtime, ce se regasesc si in cadrul editiei 2012, sunt: Intel Corporation, Symantec Corporation, Fortinet, Promise Technology, Quantum Corporation, VMware, InWin, Arxivar.  Acestor vechi parteneri ai Maguay se alatura in acest an unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de tehnologie, Oracle Corporation, care va prezenta solutiile software si hardware oferite pietei din Romania.

„Ne bucuram sa fim prezenti in cadrul acestui eveniment de anvergura, in special la editia aniversara cu numarul 10. Avem convingerea ca acest eveniment va marca un pas important in cresterea vizibilitatii portofoliului de produse si solutii Oracle in Romania si va duce la intarirea parteneriatului cu Maguay, in calitate de Oracle Gold Partner.” a declarat Florin Draganescu, Alliance & Channels Director, Oracle Romania.

„No Time for Downtime, ajuns la cea de-a zecea editie, este o dovada a consecventei noastre in bussines, dar mai ales a aprecierii de care se bucura evenimentul din partea clientilor si a partenerilor Maguay.

Pornind de la nevoile reale ale companiilor romanesti, educand si inovand piata locala, am oferit in cei 20 de ani de activitate solutii performante la un excelent raport pret/performanta, integrand intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmand aceasta viziune, am reusit mereu sa ne atingem obiectivele propuse, atat in ceea ce priveste cifra de afaceri, cat si extinderea portofoliului de parteneri.

Ca intotdeauna, No Time For Downtime va fi si anul acesta locul unde vor fi prezentate in premiera noi tehnologii, noi parteneriate ale evenimentului, dintre care amintesc colaborarea cu Oracle Corporation.”, a afirmat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Intel Corporation, in baza parteneriatului de lunga durata dezvoltat cu compania romaneasca Maguay, sustine seria de evenimente No Time For Downtime inca de la prima editie:

„Observam ca de la an la an acest eveniment se transforma intr-un brand local al evenimentelor legate de infrastructura IT. Ne bucuram ca am ajuns la a 10-a editie a No Time for Downtime, organizat de Maguay, si asteptam ca din ce in ce mai multe companii sa participe si descopere cele mai noi tehnologii proprietare Intel integrate in serverele Maguay. Pe fondul tranzitiei catre noile platforme de tip server Romley, demonstratiile din zona de show-case vor prezenta un real interes pentru audienta.”- Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Corporation.

In cadrul evenimentului, pe 4 octombrie, Maguay va lansa un produs IT in editie aniversara, celebrand 20 de ani de performanta extrema pe piata din Romania. Mai multe detalii privind prezentarile si structura evenimentului se regasesc pe site-ul evenimentului, lansat astazi, 5 septembrie 2012: www.NTFD.ro. 

No Time for Downtime este un eveniment dedicat in primul rand specialistilor IT din Romania. Accesul se face pe baza de invitatie si nu presupune nicio taxa de paticipare. Pentru a solicita o invitatie, accesati www.NTFD.ro

Maguay a realizat in 2011 o cifra de afaceri de 14 milioane euro. Acumularea unui nivel ridicat de expertiza a permis companiei indeplinirea conditiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner si Symantec SMB Silver Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//