• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

German Electronics - cel mai mare catalog de electronice din Romania

German Electronics - cel mai mare catalog de electronice din Romania

German Electronics, unic distribuitor al renumitului brand Conrad Electronic în România, a lansat cel mai mare catalog de produse electronice editat vreodată în tara noastră. „Catalogul anual Conrad 2012 - 2013” constituie o premieră editorială pe piata românească, în cele 800 de pagini fiind prezentate peste 15.000 de produse dedicate tuturor fanilor electronicii si tehnicii, fie ei amatori sau specialisti. 

În această veritabilă „biblie” a tehnicii veti descoperi o selectie cuprinzătoare de articole grupate pe categorii, de la produse pentru casă, grădină, masină, timp liber, sănătate, până la aparate de măsură si componente electronice. De asemenea, pe mai multe pagini din catalog veti găsi sfaturi si informatii tehnice de mare ajutor în utilizarea produselor si nu numai.

„Catalogul anual Conrad 2012 – 2013” poate fi achizitionat online de pe site-ul www.germanelectronics.ro, contra sumei de 20 de lei, plus taxe de curierat.

German Electronics editează anual circa 7 cataloage de produse în tiraje variabile de până la 100.000 de exemplare, 10 cataloage virtuale si un newsletter săptămânal.

„Catalogul Conrad anual 2012 - 2013”  prezintă însă doar o parte din cele 25.000 de produse Conrad prezente în magazinul nostru online, www.germanelectronics.ro. 

„În cei trei ani de când suntem unici distribuitori ai produselor Conrad în România am înregistrat o crestere semnificativă a businessului, pentru că tot mai multi români apreciază pe lângă calitatea oferită de brandul Conrad si faptul că noi oferim asistentă tehnică de specialitate. Orice întrebare referitoare la produsele din portofoliul nostru si domeniul lor de aplicare îsi găseste răspuns fie direct la telefon, fie în scris pe e-mail sau prin intermediul retelelor de socializare. Răspunsul pozitiv al clientilor la ofertele noastre ne face să ne gândim la oportunitatea deschiderii unui magazin propriu în Bucuresti, în anul care vine”, declară Olimpiu Olar, administrator al SC German Electronics SRL.
   
Compania germană Conrad este unul din cei mai mari retaileri europeni de produse electronice, cu o cifră de afaceri anuală de peste 1,5 miliarde de euro. Fondată în Berlin în 1923, firma si-a mutat sediul central în Hirschau (regiunea Bavaria) în 1946. Pe parcursul celor peste 85 de ani de existentă, inovarea a fost întotdeauna unul dintre obiectivele centrale ale firmei. Nu e de mirare că azi brandul Conrad a devenit pentru milioane de europeni sinonim cu tehnica.

Oferta Conrad include o gamă foarte bogată de produse care ne fac viata de zi cu zi mai usoară, mai sigură si mai confortabilă. Clientii Conrad pot alege din peste 250.000 de produse din domenii variate, de la tehnica măsurătorilor meteo si ambientale, sisteme de automatizare pentru casă, tehnică de sigurantă, instalatii electrice, echipamente de climatizare, energie alternativă, tehnică pentru iluminat, IT & multimedia, birotică, electronică de divertisment, sonorizare, echipamente de lumini, modelism, hobby, timp liber si sănătate, electronică auto, aparate de măsură, scule, baterii, acumulatori, încărcătoare, unelte de lipit si componente electronice.

Compania germană este prezentă prin filiale si firme partenere în 18 tări din Europa, printre care si România.    

German Electronics SRL este o firmă cu capital privat românesc, cu sediul în Oradea, judetul Bihor.

Din anul 2009, German Electronics SRL este partenerul român al companiei germane Conrad Electronic, unul din liderii europeni în distributia produselor electronice prin catalog si prin Internet. Principala activitate a firmei German Electronics o constituie comercializarea produselor companiei Conrad pe teritoriul României, produse ce pot fi comandate prin intermediul cataloagelor si a platformei de vânzări online www.germanelectronics.ro. Gama de produse Conrad oferite spre vânzare prin intermediul magazinului online s-a diversificat în ultimii trei ani, iar numărul articolelor afisate pe site a crescut de la 500 la peste 17.000 si va ajunge la 25.000 până la finalul acestui an.

Produsele Conrad Electronic acoperă în întregime domeniul electronic si se adresează atât persoanelor fizice, cât si celor juridice.

Pentru firme sunt puse în vânzare mii de produse din următoarele categorii: organizare si tehnică de birou, tehnologia comunicatiilor, componente electromecanice, produse semifinisate, cablaje, conectică si retelistică, kituri si module, sisteme pneumatice si hidraulice, generatoare de curent si convertoare de putere, sisteme de măsurare, sisteme de securitate si alarmă, diverse unelte si scule electrice, sisteme de energie alternativă, baterii si acumulatori, etc.

Pentru persoane fizice sunt puse în vânzare produse din următoarele categorii: ceasuri, sisteme de afisare si prognoză meteo, sisteme de protectie pentru familie, sisteme de securitate, diverse produse care functionează cu energie solară, sisteme de iluminat, lanterne, calculatoare si tehnică de birou, gadgeturi electronice, sisteme de sunet si lumină, echipamente pentru sănătate si îngrijirea corpului, electronică auto, sisteme de măsurare, kituri de bricolaj, hobby si timp liber, etc.

Toate produsele comandate de clientii din România sunt aduse cu o frecventă de 2-3 ori pe săptămână de la centrul logistic Conrad din Germania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//