• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

www.promotiadelikat.ro - campanie promotionala Delikat realizata de Lowe&Partners

www.promotiadelikat.ro - campanie promotionala Delikat realizata de Lowe&Partners

Lowe&Partners a pregătit pentru Delikat o campanie promoţională, derulată la nivel naţional, ce oferă ca premiu cel mare o casă cu grădină de zarzavat.

Conceptul creativ al campaniei dezvoltate de Lowe&Partners a pornit de la mesajul de brand al Delikat, Gustul de Acasă. Astfel, s-a dorit reconstituirea acelei imagini vii cu bunica gătind în casa de la ţara, folosind legume culese direct din gradină. Acest concept a inspirat premiul cel mare, o casă la ţară cu gradină de legume, cadrul perfect care te duce mereu cu gândul la mâncarea de acasă.  
 
Promoţia este promovată în perioada 15 august – 16 decembrie prin spot TV, pe site-ul www.promotiadelikat.ro, şi prin activări instore, unde alte premii cu gust de acasă sunt gata de pus pe masă.
 
“E oare cineva care nu-şi doreste să se retragă la final de săptămână, sau, de ce nu într-o seară târzie, într-un loc departe de gândurile cotidiene, învăluit de miros de lemne aprinse, paie umede şi legume proaspete gata culese din grădină? Ne bucurăm că facem parte din fabricarea unui vis atât de frumos şi… aşteptăm cu nerăbdare petrecerea de casă nouă la o masă desăvârşită!, “ a spus Ruslan Romaniuc, Brand Manager Delikat.
 
Delikat şi Lowe&Partners invită participanţii să petreacă noul sezon în stil tradiţional oferindu-le, pe lângă marele premiu, 18 weekend-uri în fiecare săptămână la o pensiune de la ţară şi peste alte 1000 de premii zilnice alese în stil rustic, cu motive tradiţionale româneşti, utile în bucătăria personală.
 
Mecanismul promoţiei constă în trimiterea prin SMS la 1884 a codului promoţional de pe spatele pachetelor de Delikat. Produsele participante la concurs sunt Delikat Gust de Găină, Delikat Legume şi Delikat Borş Magic.
 
Premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer şi, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint.

În România de 19 ani, Lowe creează pentru clienţi precum: Bancpost, Bergenbier S.A., Ferrero, Terapia Ranbaxy, Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat), Praktiker, Johnson & Johnson sau Crucea Roşie Română.

Lowe este o companie americană cu headquarters la Londra şi birouri în peste 90 de ţări si peste 9000 de angajaţi în reprezentanţele sale din întreaga lume.

Lowe Vibe este divizia de BTL a agenţiei Lowe&Partners, înfiinţată la începutul acestui an.

Lowe&Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, Brand Programming Network, GolinHarris, HyperActive, Mobile Works şi Medic One.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//