• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Schneider Electric Romania - echiparea salilor de cinema Multiplex din 4 orase cu solutii de control centralizat

Schneider Electric Romania - echiparea salilor de cinema Multiplex din 4 orase cu solutii de control centralizat

Subsidiara din România a Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, este în curs de a finaliza un proiect important ca urmare a implementării unei soluţii de control centralizat al sistemelor HVAC şi desfumare, în complexele cinematografice Multiplex Cinema City din Târgu Mureş, Arad, Baia Mare şi Constanţa. Soluţia Schneider Electric garantează costuri operaţionale reduse, asigurând, totodată, confortul climatic cinefililor şi personalului, precum şi funcţionarea fără întreruperi a întregului sistem.

Schneider Electric a implementat acest proiect împreună cu Thermo Control, companie specializată în proiectarea, livrarea completă, execuţia şi punerea în funcţiune a sistemelor de control centralizat al clădirii (Building Management Systems - BMS).

„Suntem încântaţi să anunţăm acest proiect de anvergură în România, ce a presupus eforturi concertate, atât din partea mai multor departamente din cadrul Schneider Electric, cât şi a partenerilor cu care am colaborat. Soluţia complexă propusă de Schneider Electric vizează nu doar controlul temperaturii ambientale şi a nivelului de dioxid de carbon pentru asigurarea unui confort climatic corespunzător unei vizionări plăcute, cât şi eficientizarea, cu până la 30%, a costurilor cu electricitatea consumată, care, în cazul sălilor de cinema, pot atinge valori extreme,” a declarat Saulo Spaolanse, Preşedinte Schneider Electric România.

„Suntem bucuroşi că am luat parte la un proiect de asemenea amploare alături de partenerii noştri de la Schneider Electric. Thermo Control oferă servicii de înaltă calitate, apreciate pe piaţa românească, fapt care ne-a ajutat în obţinerea acestui proiect. Sperăm să vedem tot mai multe investiţii de acest gen, la nivel local, ce vizează reducerea costurilor operaţionale prin optimizarea consumului energetic”, a declarat Arpad Bartok, Director General Thermo Control.

Fiecare complex cinematografic prezintă un număr diferit de săli de cinema, are câte un lobby şi un culoar de proiecţie, care sunt monitorizate şi controlate de la distanţă. Fiecare sală, culoar de proiecţie şi lobby din complexele cinematografice Multiplex Cinema City dispune de câte o centrală de tratare a aerului. Aerul cald şi rece este generat de ansambluri de echipamente controlate în cascadă şi integrate în sistemul SCADA prin protocolul de comunicaţie LON. Soluţia Schneider Electric, achiziţionată de Multiplex Cinema City, are şi o funcţie de monitorizare a compoziţiei chimice a aerului. În caz de incendiu, aerul cu substanţe nocive este eliminat rapid şi înlocuit cu aer proaspăt.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor.

Thermo Control SRL este administrat de o echipă multinaţională ce dispune de experienţă în conceperea şi construirea sistemelor pentru managementul energetic al clădirilor, precum şi în managentul facilităţilor. Thermo Control SRL face parte din grupul Thermo Control prezent în mai multe tări, cum ar fi Ungaria şi India.

Thermo Control oferă soluţii precum dezvoltarea continuă a tehnologiei, nevoia utilizării echipamentelor de ultimă generaţie pentru a reduce costurile operaţionale şi asigură posibilităţii pentru viitoarele extinderi.

În România compania este prezentă din 2005, datorită ritmului rapid de dezvoltare ce poate atrage investiţii considerabile. Thermo Control Srl este o firmă cu capital norvegian şi românesc, având o cultură de afaceri orientată către client, flexibilă şi inovativă, oferind valoare investiţiei, performanţă şi încredere.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//