• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Schneider Electric Romania - finalizarea unui proiect de 0,5 milioane Euro pentru Electrica Buzau

Schneider Electric Romania - finalizarea unui proiect de 0,5 milioane Euro pentru Electrica Buzau

Subsidiara din România a Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, anuntă finalizarea unui proiect important pentru care compania a furnizat echipamente si solutii de automatizare, control si integrare în SCADA existent a distributiei de medie tensiune pentru Filiala de Distributie a Energiei Electrice Electrica Muntenia Nord, în judetul Buzău.

Costul mediu al proiectului este estimat la 0.5 milioane Euro, iar lucrările de implementare s-au derulat în 2011. Schneider Electric România a implementat acest proiect împreună cu Energopetrol, companie specializată în executarea si montarea liniilor electrice, posturilor de transformare, instalatiilor de automatizare si în lucrări de telecomunicatii.

„Suntem încântati să anuntăm finalizarea acestui proiect de anvergură în România în domeniul distributiei electrice, realizat în colaborare cu Energopetrol si desfăsurat în beneficiul Filialei de Distributie a Energiei Electrice Electrica Muntenia Nord. Electrica SA este unul dintre cei mai importanti jucători din sectorul distributiei, furnizării energiei electrice si serviciilor energetice din România, cu o experientă în domeniu de peste 120 de ani. Implementarea solutiilor si instalarea echipamentelor Schneider Electric propuse au presupus eforturi concertate din partea tuturor părtilor implicate în proiect, astfel încât rezultatul final să fie unul de referintă, îndeplinind toate cerintele de calitate, sigurantă si design solicitate de beneficiar”, a declarat Florin Anghel, Vicepresedinte Divizia Infrastructură, Schneider Electric România.

Obiectivul proiectului a constat în modernizarea echipamentelor de medie tensiune din 10 posturi de transformare si integrarea lor în sistemul SCADA al Electrica Distributie Muntenia Nord în vederea cresterii calitătii alimentării cu energie electrică a consumatorilor si scăderii costurilor de interventie si mentenantă a echipamentelor.

Proiectul a presupus implementarea unor solutii complexe, precum  echipamente de medie tensiune compuse din tablouri de celule compacte tip RM6, care asigură un grad înalt de insensibilitate la factori de mediu (praf, apă, animale mici), mentenantă redusă si care sunt echipate cu elemente de comandă si semnalizare. 

Au fost utilizate, de asemenea, sisteme de teleconducere dedicate tip Talus cu comunicatie duală (atât prin fibră optică, cât si prin GPRS) pentru asigurarea redundantei. Toate acestea au fost integrate în sistemul SCADA existent, în toate locatiile, pentru vizualizarea stării echipamentelor, semnalarea avariilor si comandă de la distantă.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operatiuni în mai mult de 100 de tări, Schneider Electric oferă solutii integrate pentru diverse segmente de piată, detinând pozitii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezentă extinsă si în domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 130 000 de angajati ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă si verde, realizând venituri din vânzări în valoare de peste 22.4 miliarde de euro în 2011, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele si organizatiile « să profite la maxim de resursele energetice » .

În urma procesului de separare a activitătii de distributie a energiei electrice de cea de furnizare, proces finalizat la 1 august 2007, S.C. FDFEE Electrica Muntenia Nord S.A. a fost reorganizată după un nou model functional, conform cerintelor stipulate de legislatia europeană si românească.

Astfel, a fost creată o filială de distributie - FDEE ELECTRICA DISTRIBUtIE MUNTENIA NORD si o filială de furnizare - FFEE ELECTRICA FURNIZARE MUNTENIA NORD. S.C. FDEE Electrica Distributie Muntenia Nord S.A. doreste să-si mentină imaginea si reputatia câstigate pe actuala piată concurentială din România, prin asigurarea unor servicii de calitate în domeniul distributiei energiei electrice, prin îmbunătătirea eficacitătii si eficientei proceselor sistemului de management integrat, construit prin înglobarea elementelor sistemului de management integrat calitate-mediu-securitate implementat si certificat în conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001: 2008 -„Sisteme de management al calitătii, SR EN ISO 14001: 2005 “Sisteme de management de mediu”, OHSAS 18001:2007 “Sisteme de management al sănătătii si securitătii ocupationale”.

Politica referitoare la calitate si metodele de management aferente sunt armonizate continuu cu strategia generală de dezvoltare a organizatiei, cu celelalte politici definite si implementate, cu domeniile de activitate declarate si cu produsele si serviciile oferite, ca si cu cerintele clientilor si celorlalte părti interesate. S.C. FDEE Electrica Distributie Muntenia Nord S.A. este preocupată de asigurarea permanentă a satisfactiei clientilor săi si promovează o politică de reducere a impactului negativ al activitătilor sale asupra mediului, fără ca prin aceasta să fie afectate caracteristicile si calitatea produselor si serviciilor sale.

Din punct de vedere organizatoric filiala de distributie înglobează sase sucursale de distributie: Brăila, Buzău, Focsani, Galati, Ploiesti si Târgoviste, concepute ca entităti teritoriale având un grad larg de autonomie si corespunzând ca întindere geografică, cu limitele celor 6 judete ce au ca resedintă municipiile respective.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//