• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

BCR ofera pensionarilor posibilitatea obtinerii unui descoperit de cont, in valoare de pana la 3 pensii nete

BCR ofera pensionarilor posibilitatea obtinerii unui descoperit de cont, in valoare de pana la 3 pensii nete

Banca Comercială Română (BCR) a lansat descoperitul de cont pentru persoanele care încasează pensia într-un cont BCR. Acesta poate ajunge până la 3 pensii lunare nete. Descoperitul de cont pentru clientii pensionari este acordat pentru o perioadă de 24 de luni, in valoare de pana la 3 pensii, vârsta clientilor la data acordării fiind de maxim 66 de ani (65 de ani împliniti).

“BCR  si-a completat oferta pentru pensionari cu o solutie practică pentru eliminarea grijilor cauzate de cheltuieli neprevăzute sau lipsa banilor. Printre avantajele acestui nou produs de creditare se numără: posibilitatea constituirii unei rezerve de bani fără garantii si fără justificarea destinatiei banilor, accesul permanent si facil la banii din descoperit prin cardul de debit atasat contului curent si de asemenea costurile zero la momentul retragerii de numerar la ATM, plătii  facturilor de utilităti la bancomatele BCR sau la cumpărături”, a declarat Sorin Mititelu, Director Management Segmente Retail BCR.

Pentru a achizitiona acest produs si pentru a solicita virarea pensiei într-un cont curent deschis la BCR clientii se pot prezenta în orice unitate a băncii cu actul de identitate, decizia de pensionare definitivă si talonul de pensie.

Odată cu lansarea descoperitului de cont, BCR devine banca cu cea mai largă ofertă de produse si servicii destinate special pensionarilor - pachet de cont curent pentru încasarea pensiei, descoperit de cont, bonus de dobândă pentru depozite, asigurare privată de sănătate. 
 
Peste o jumătate de milion de pensionari a optat pentru BCR, banca inregistrand in 2011 o crestere cu 50% a clientilor care au ales să îsi încaseze pensia la BCR. Preferinta pensionarilor pentru serviciile oferite de BCR a fost confirmata si in primele 5 luni ale anului 2012: peste 30% din pensionarii care au ales incasarea pensiei intr-un cont cu card au ales Banca Comerciala Romana.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil.

BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si  643 de unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - peste 2.300 de bancomate si POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 martie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,7 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 915,7 milioane EUR si un raport cost/venituri de 50.8%.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//