• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Nokia Lumia 900, disponibil la Cosmote si Germanos

Nokia Lumia 900, disponibil la Cosmote si Germanos

Noul Nokia Lumia 900, cel mai performant telefon cu sistem de operare Windows, este acum disponibil la COSMOTE şi Germanos Telecom România.

Nokia Lumia 900 are un design inteligent şi un touchscreen de 4,3 inci, combinaţia perfectă pentru o experienţă de utilizare excelentă. Telefonul are un aspect uimitor, care îl transformă într-un obiect dezirabil.

Telefonul are 160 grame şi 11,5 mm grosime. Dispune de un timp de vorbire de până la 7 ore (3G) şi în standby până la 300 ore (3G). Dispozitivul este realizat dintr-o carcasă monobloc din plastic policarbonat şi este disponibil în culorile negru şi alb.

Terminalul este prevăzut cu un touchscreen de 4,3 inci cu display AMOLED, Corning Gorilla Glass şi tehnologie Clear Black. Experienţa de vizualizare devine mult mai verosimilă, cu jocuri parcă desprinse din realitate şi clipuri HD.

Telefonul mobil are o cameră foto de 8MP cu lentilă Carl Zeiss, bliţ cu dual LED şi auto focus. Cele mai importante amintiri vor fi stocate la îndemână, cu posibilitatea de a le împărtăşi cu cei mai buni prieteni printr-un singur click. Cele mai frumoase experienţe pot fi păstrate aproape prin intermediul funcţiei de înregistrare video HD a telefonului. Mai mult, telefonul are şi o cameră frontală de 1MP, perfectă pentru   a-i vedea pe cei dragi prin intermediul unui apel video.

Nokia Lumia 900 utilizează Windows Phone 7.5 şi este prevăzut cu WLAN. Dispozitivul poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooth Stereo Audio şi este prevăzut cu USB 2.0 şi conector audio universal de 3,5 mm. De asemenea, terminalul permite sincronizarea datelor cu Microsoft Zune pentru PC şi Mac Conector Software, iar utilizatorii vor accesa foarte uşor Calendarul, Contactele şi Lista de To Do cu mailul pentru Exchange, Lotus, LinkedIn, Facebook şi Twitter.

Accesul e-mail este mai simplu ca niciodată, cu posibilitatea de a avea mai multe conturi asociate cu o singură căsuţă poştală şi de a accesa serverele de e-mail. În plus, Microsoft Lync asigură o monitorizare permanentă a disponibilităţii contactelor astfel încât, indiferent de locaţie, utilizatorul poate intra în conversaţii pe IM sau întâlniri online direct de pe noul Lumia 900.

Smatphone-ul oferă access la orice tip de e-mail, la reţelele sociale precum Facebook, Twitter, LinkedIn, astfel că oricine poate ţine legătura cu familia şi prietenii. Ştirile sunt disponibile printr-o singură atingere utilizând Internet Explorer 9 şi motorul de căutare Bing. Telefonul utilizează aplicaţii precum Nokia Maps, special create pentru globetrotteri, Nokia Drive, Nokia Contacts Transfer, Nokia Music şi multe altele.

Pe lângă acestea, terminalul este compatibil cu Office 365 şi are preinstalată suita MS Office, pentru o descărcare, accesare şi editare mai uşoară a fişierelor de tip Word, Excel şi Powerpoint.

Nokia Lumia 900 este disponibil la 299 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL. Pentru 55.80 euro/lună (TVA inclus), clienţii au incluse 500 minute naţionale şi internaţionale zona 1, 3.000 de minute în reţea, 3.000 de SMS-uri în reţea, 3.000 minute către numere fixe din Romtelecom, 500 de MMS-uri în reţea, 2.5 GB trafic de date. Telefonul este, de asemenea, disponibil fără abonament la 1.999 lei (TVA inclus).

Alături de produsele telecom şi produse digitale asociate, gama de servicii oferită de Germanos Telecom România include: G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom şi NextGen, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente, G-precomandă – oferă în avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.

În România, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//