• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Facturile Romtelecom pot fi achitate si prin serviciile Debit Direct si OTPdirekt, oferite de OTP Bank

Facturile Romtelecom pot fi achitate si prin serviciile Debit Direct si OTPdirekt, oferite de OTP Bank

Prin parteneriatul încheiat între Romtelecom si OTP Bank Romania, clientii comuni ai celor două institutii au de acum la dispozitie, pentru plata facturilor Romtelecom, serviciile Debit Direct si OTPdirekt, modalităti de plată moderne, sigure, rapide si eficiente.

Clientii care utilizează serviciul Debit Direct, nu mai au grija achitării lunare a facturilor, plătile fiind efectuate automat, la data scadentei, din contul curent.

Serviciul Debit Direct de la OTP Bank Romania le oferă clientilor săi beneficii precum economie de timp si certitudinea că facturile vor fi plătite la timp, comisionul de plată fiind 0.

Plătile sunt realizate direct din contul curent al clientului, deschis la OTP Bank Romania, iar operatiunea este efectuată în mod automat, la data scadentei.

Activarea serviciului Debit Direct este foarte simplă. Clientii trebuie să completeze un singur document, o singura dată, în oricare din unitătile băncii din tară.

Clientii care preferă să plătească facturile Romtelecom online, fără comisioane de plată, au la dispozitie serviciul OTPdirekt – Internet Banking, de la OTP Bank Romania, un serviciu confortabil, rapid si sigur, care se potriveste perfect unui stil de viată modern. Pentru activarea serviciului, clientii pot semna contractul OTPdirekt în oricare dintre unitătile băncii din tară.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală si de Est. OTP Bank oferă servicii universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unităti, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Despre Romtelecom: Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piata românească de telecomunicatii, Romtelecom este unul dintre cei mai reprezentativi operatori la acest moment. Compania a parcurs o perioadă de transformari majore în ultimii ani, de la un furnizor clasic de telefonie fixă la un jucator competitiv pe piata de telecomunicatii, oferind astăzi o gamă completă de servicii de comunicare si divertisment. 

De-a lungul anilor, venind în întimpinarea nevoilor clientilor săi de a le eficientiza timpul cu plata facturilor, Romtelecom a dezvoltat o gamă variată de modalităti de plată si o retea extinsă de locatii, prin diferite parteneriate. Compania oferă astăzi peste 27.000 puncte de prezentă în întreaga tară.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//