• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Decizii mai bune si productivitate crescuta cu MicroStrategy 9.3, de la BITSoftware

Decizii mai bune si productivitate crescuta cu MicroStrategy 9.3, de la BITSoftware

MicroStrategy, cel mai mare furnizor independent de solutii de BI din lume, a lansat ultima versiune a platformei sale de business intelligence, MicroStrategy 9.3. Noua versiune vine cu o serie de noi functionalitati pe partea de explorare vizuala, tablouri de bord si Big Data. Versiunea 9.3 a MicroStrategy include, totodata, o serie de rapoarte analitice complexe de la un limbaj open source de programare pentru calcul statistic, denumit R.

MicroStrategy 9.3 ofera managerilor informatiile de care au nevoie pentru a lua decizii mai bune si sa fie in mod constant mai productivi. Cu aceasta noua versiune, managerii vor avea capacitatea de a explora mai bine, din punct de vedere vizual, datele de business pentru a descoperi noi perspective de afaceri, si de a construi si distribui in cel mult 10 minute propriile tablouri de bord, fara a avea nevoie de sprijin din partea departamentului de IT. De asemenea, vor putea utiliza rapoarte open source avansate de analiza predictiva pentru o mai buna luare a deciziilor si vor obtine mai multe informatii, cu costuri mai mici, prin intermediul sistemului de management automat.

MicroStrategy Visual Insight include noi posibilitati de vizualizare a datelor, care permit usor si rapid managerilor sa descopere zonele cu probleme, care sunt in alt fel extrem de greu de observat. De asemenea, exista de acum posibilitatea de setare si personalizare a noilor sabloane pentru imagini, dupa regiunile de vanzari, traficul clientilor intr-un magazin, sau productivitatea pe unitatea de productie. Imaginile pot fi codate dupa culoare, in functie de metricile stabilite, ceea ce face ca performantele afacerii sa fie mult mai usor de inteles.

In plus, noua versiune sprijina managerii in gasirea mai rapida a unor raspunsuri legate de diferite aspecte legate de afacere, oferindu-le acces la peste 300 de functii analitice, sprijinind astfel o multitudine de calcule de afaceri. MicroStrategy 9.3 permite extinderea repertoriul sau de peste 300 de functii analitice, pentru a include mai mult de 5.000 de calcule suplimentare disponibile in cadrul proiectului open-source „R”, cel mai utilizat limbaj de calcul statistic la nivel mondial. MicroStrategy 9.3 poate sprijini toate analizele necesare in vederea gestionarii unei afaceri cu precizie matematica.

MicroStrategy 9.3 a imbunatatit, de asemenea, si importul de date, completand in mod automat informatii legate de timp si locatie. De exemplu, este suficient sa i se funizeze o singura informatie legata de data, iar sistemul creaza automat saptamana, luna, trimestrul sau anul. La fel se intampla si in cazul locatiei, MicroStrategy preia informatia legata de localitate si determina automat judetul, regiunea si tara, reducand in acest fel timpul necesar crearii tablourilor de bord. MicroStrategy Visual Insight permite acum utilizatorilor sa adauge mai multe vizualizari de date pe o singura pagina sau fila. Astfel, folosind functionalitatea de „drag-and-drop”, acestia poate redimensiona si plasa informatia pe tabloul de bord acolo unde doresc.

Noua versiune 9.3 introduce MicroStrategy System Manager, care permite companiilor sa livreze mai multe informatii de business intelligence la un cost mai mic si cu o mai buna disponibilitate a sistemului. Acest produs nou de administrare automatizeaza cele mai multe dintre procesele manuale, multi-pas, necesare pentru gestionarea unui ecosistem BI.

In Romania, MicroStrategy 9.3 este disponibil prin intermediul BITSoftware, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence. Prin parteneriatul incheiat in 2011, BITSoftware si MicroStrategy urmaresc dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence.

Cu peste 19 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+ - implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania.

BITSoftware este reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//