• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Viteza echipei de ciclisti Fastius Curier, atestata la Skoda Velo Challenge

Viteza echipei de ciclisti Fastius Curier, atestata la Skoda Velo Challenge

In anul in care sarbatoreste un deceniu de curierat premium in Bucuresti, Fastius Curier si-a adjudecat titlul de cea mai rapida echipa din Categoria ”Servicii” la concursul de ciclism pentru companii Skoda Velo Challenge.

"Ne-am facut noi insine un cadou foarte placut la aniversarea de 10 ani", subliniaza Ciprian Pulpa, Executive Manager al Fastius Curier.

Competitia care s-a desfăsurat la Băneasa a avut la start peste un numar mare de concurenti. După o cursă disputată, ciclistii din echipa Fastius Curier si-au dovedit din plin rapiditatea, inclusiv în fata altor companii de curierat.

"Si clientii câstigă la împlinirea a zece ani de Fastius Curier. În această perioadă, orice trimitere beneficiază automat de o reducere de 10%.
În fiecare zi a ultimilor zece ani, Fastius Curier a avut o misiune clară: să ofere unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucureşti", adauga oficialii companiei.

Acest obiectiv a fost atins prin reducerea la minim a timpului de livrare, dar garantând în acelaşi timp siguranţa livrării. Astfel, cu Serviciul Fastius Prioritar, o trimitere ajunge la orice destinaţie din Bucureşti în maxim două ore, iar cel mai adesea chiar mai repede.

Deosebita promptitudine se datorează experienţei acumulate preponderent în Capitală, ştiinţei de a folosi la maxim resursele disponibile şi artei deplasării rapide prin traficul aglomerat, mai spun reprezentantii companiei.

„În zece ani de funcţionare, niciun client nu a renunţat la serviciile noastre", spun oficialii Fastius Curier, care subliniaza astfel modul in care masoara succesul parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucuresti. Fastius Curier promite profesionalism desavarsit, adaptandu-se solicitarilor clientilor si oferind preturi competitive.

Fastius Curier are un portofoliu impresionant de clienti-companii, oferind servicii pentru expediere rapida de documente in Bucuresti si in intreaga tara, prin reteaua in permanenta expansiune. Informatii complete despre serviciile Fastius Curier pot fi accesate si pe www.fastius.ro. Fastius Curier promoveaza serviciile premium, personalizate, pentru companii, expedieri ultra-rapide in Bucuresti, cu mijloace de transport adaptate traficului din Capitala.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//