• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Visa - noi modalitati de plata in cadrul Jocurilor Olimpice si Paralimpice Londra 2012

Visa - noi modalitati de plata in cadrul Jocurilor Olimpice si Paralimpice Londra 2012

Visa, partener global al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Londra 2012, anunţă că pe durata Jocurilor Olimpice va prezenta cele mai recente inovaţii în domeniul plăţilor, care vor revoluţiona modul în care oamenii plătesc şi îşi gestionează banii. Una dintre inovaţiile prezentate de Visa se referă la plăţile efectuate cu telefonul mobil şi cardurile cu cip, care asigură tranzacţii mai rapide, mai accesibile şi mai sigure, realizate în mii de puncte comerciale din Londra şi în locaţiile Jocurilor Olimpice.

„Plăţile electronice au un rol esenţial pentru încurajarea turismului şi vin în întâmpinarea nevoilor consumatorilor aflaţi în mişcare, pe parcursul unui eveniment sportiv de talia Jocurilor Olimpice. Acest eveniment reprezintă o ocazie unică de a arăta cum tehnologia transformă modul în care oamenii fac cumpărături, plătesc şi sunt plătiţi în întreaga lume”, a declarat Sandra Alzetta, Senior Vice President, Visa Europe. „Vara aceasta vom prezenta la Londra viitorul plăţilor– un viitor în care majoritatea consumatorilor îşi vor gestiona activitatea financiară de zi cu zi cu ajutorul dispozitivelor mobile, tabletelor şi calculatoarelor personale”.

Pe durata Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Londra 2012, Visa şi partenerii săi vor oferi sportivilor sponsorizaţi de Visa, dar şi turiştilor posibilitatea de a experimenta:   

Plăţile şi serviciile mobile Visa: o ediţie limitată a modelului Samsung GALAXY S III, telefonul Samsung dedicat Jocurilor Olimpice Londra 2012, va fi pusă la dispoziţia sportivilor sponsorizaţi de Visa. Dispozitivul va fi prevăzut cu o versiune a aplicaţiei de plăţi mobile Visa payWave de la Visa, adaptată Jocurilor Olimpice. Pentru a efectua plata cumpărăturilor, consumatorii trebuie doar să selecteze pictograma Visa de pe dispozitivul Samsung şi să plaseze telefonul în faţa unui terminal de plăţi contactless. În plus, aplicaţia permite utilizatorilor să îşi gestioneze cheltuielile prin verificarea istoricului contului şi a soldului în timp real.

Plăţile contactless Visa: aproximativ 37 milioane de carduri Visa de credit, debit şi prepaid prevăzute cu tehnologia payWave sunt în circulaţie în Europa. Cu ajutorul cardurilor contactless, turiştii de la Jocurile Olimpice Londra 2012 îşi vor putea face cumpărăturile la mii de comercianţi trecând cardul prin faţa terminalului. Cumpărăturile sub 20 de lire sterline nu necesită introducerea codului PIN. Visa Europe estimează că numărul cardurilor Visa payWave aflate în circulaţie în Europa va depăşi 50 de milioane până la sfârşitul anului 2012.

Locaţii comerciale contactless: până la începerea Jocurilor, peste 140.000 de terminale contactless din Marea Britanie vor accepta carduri şi telefoane care încorporează tehnologia Visa PayWave, printre care 5.000 de taxiuri londoneze şi 3.000 puncte de vânzare din locaţiile Jocurilor Olimpice.

Carduri Visa prepaid: pe teritoriul Marii Britanii vor fi puse în vânzare carduri Visa prepaid dedicate Jocurilor Olimpice, care vor permite turiştilor din Londra să beneficieze de confortul şi securitatea plăţilor Visa, să petreacă mai puţin timp aşteptând la cozi şi mai mult timp bucurându-se de Jocuri.

Visa Mobile Prepaid: pe durata Jocurilor Londra 2012, Visa Inc. îşi va prezenta şi cel mai nou produs – Visa Mobile Prepaid – primul produs Visa având la bază un telefon mobil care oferă consumatorilor din ţările emergente un cont de plăţi caracterizat de standarde înalte de securitate, fiabilitate şi interoperabilitate globală. Prin accesarea contului Visa Mobile Prepaid de pe telefonul mobil, consumatorii pot primi şi expedia bani în străinătate, pot plăti facturi, pot cumpăra minute şi pot accesa bancomatele Visa.

În Europa sunt 450 milioane de carduri Visa de debit, credit şi business. La sfârşitul anului încheiat în decembrie 2011, cardurile Visa au fost utilizate pentru plăţi şi retrageri de numerar evaluate la 1.700 miliarde euro. 14% din cheltuielile din Europa au fost făcute cu un card Visa şi aproape 80% din aceste tranzacţii au fost realizate pe carduri de debit.

Visa Europe este deţinută şi condusă de peste 3.700 bănci membre din Europa şi a fost formată în iulie 2004. Visa Europe este independentă de corporaţia globală Visa Inc., cu o licenţă exclusivă, irevocabilă şi perpetuă în Europa, în timp ce ambele companii operează pentru a asigura interoperabilitatea globală. Fiind un sistem de plăţi european dedicat, Visa Europe este capabilă să răspundă rapid la cerinţele specifice pieţei bancare europene şi clienţilor - deţinători de carduri şi comercianţi - şi să împlinească obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piaţă internă de plăţi.

Visa are cea mai mare acceptare la nivel global. În plus, Visa/Plus este una dintre cele mai mari reţele de ATM-uri din lume, furnizând numerar în monedele naţionale a peste 200 de ţări. 

Visa este o companie globală de tehnologii de plată care asigură conectarea consumatorilor, companiilor, instituţiilor financiare şi autorităţilor din peste 200 de ţări şi teritorii la o monedă digitală rapidă, sigură şi fiabilă. Moneda digitală este susţinută de una dintre cele mai avansate reţele de procesare din lume—VisaNet—capabilă să gestioneze peste 20.000 de tranzacţii pe secundă, oferind protecţie împotriva fraudei pentru consumatori şi plăţi garantate pentru comercianţi.

Visa nu este o bancă şi nu emite carduri, nu acordă credite şi nu stabileşte rate sau comisioane pentru consumatori. Cu toate acestea, inovaţiile Visa permit clienţilor de tip instituţii financiare să ofere mai multe alternative consumatorilor: posibilitatea de a plăti imediat cu un card de debit, în avans cu un card prepaid sau ulterior cu un card de credit.

Visa are onoarea de a fi Partener Global al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Londra 2012. Visa joacă un rol esenţial în cadrul Jocurilor în calitate de sponsor în ultimii 25 de ani. Visa susţine peste 60 de sportivi din peste 30 de ţări prin programul Team Visa.

Visa Europe este şi partenerul Echipei 2012 – 1.200 de sportivi britanici care depun toate eforturile pentru a concura la Jocurile Olimpice şi Paralimpice din 2012. Este vorba de o premieră, aceasta fiind prima ocazie în care un grup atât de mare de sportivi beneficiază de o astfel de susţinere. La fiecare ediţie a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice Visa implementează şi administrează reţeaua şi infrastructura sistemului de plăţi în toate locaţiile Jocurilor Olimpice. Visa este sponsor global al Jocurilor Olimpice încă din 1986, dar şi sponsor global al Jocurilor Paralimpice din 2002, având exclusivitate în ceea ce priveşte cardurile şi reţeaua de plăţi oficială a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//