• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Canon imageFORMULA DR-C130 - un nou scanner pentru procesarea documentelor in mediul de lucru digital si in cloud

Canon imageFORMULA DR-C130 - un nou scanner pentru procesarea documentelor in mediul de lucru digital si in cloud

Canon Europe, lider mondial în domeniul soluţiilor de imprimare, lansează  imageFORMULA DR-C130, un scanner pentru desktop versatil şi compact, alături de o suită de software profesional pentru scanare şi procesare a documentelor la cea mai înaltă calitate.

Cel mai recent echipament din gama Canon imageFORMULA are o interfaţă de scanare prietenoasă şi sigură, alături de un software versatil ce include o interconectare perfectă cu serviciile de cloud,  dar şi viteze de scanare de până la 30 de pagini pe minut, respectiv 60 de inci pe minut, pentru mai multă productivitate.

Sean Suematsu, Director al Departamentului de soluţii de scanare, Canon Europe: “Vedem nevoia tot mai stringentă de procesare a documentelor într-un mediu decentralizat, mai ales în  spaţiile de birouri separate pe departamente şi echipe. Organizaţii precum cele din asigurări, finanţe, sănătate, transport sau chiar instituţii guvernamentale cer tot mai des echipamente de scanat compacte, uşor de folosit, care să le îmbunătăţească modul în care încarcă şi distribuie informaţiile. Noul echipament imageFORMULA DR-C130 a fost special gândit pentru astfel de medii în care se lucrează intensiv cu multă hârtie.”

Noul scanner de tip desktop este uşor de folosit şi este dotat cu o suită de software profesional complex, ce le permite utilizatorilor să scaneze şi să proceseze documentele mult mai eficient. Pachetul include programele CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office, BizCard, PaperPort, OmniPage şi Kofax VRS. De asemenea, sunt integrate extensii pentru conectarea la servicii de cloud precum Microsoft SharePoint, Evernote şi Google Docs, ce permit procesarea instantă şi fără erori a documentelor în cloud, de oriunde s-ar afla. Totodată, modelul DR-C130 permite instalarea unor protocoale ce suportă comunicarea directă cu EMC Captiva Cloud Toolkit, adăugând astfel posibilitatea ca dezvoltatorii de software să creeze mult mai uşor aplicaţii web de scanare cu acest echipament..

Pentru a asigura o scanare a documentelor precisă şi corectă, noul DR-C130 oferă o varietate de funcţii avansate de procesare, inclusiv autodetectarea culorilor, orientarea textului şi procesarea “multistream”, care susţine scanarea ambelor feţe ale unei pagini, pentru o eficienţă sporită şi economie.

Mecanismul robust al lui DR-C130 asigură scanarea rapidă a loturilor de documente din diverse materiale de diverse grosimi, precum acte de identitate, cărţi de vizită sau role de hârtie de până la trei metri lungime. Scannerul integrază un sistem cu ultrasunete de descoperire a fluxului de documente, asigurându-se că toate foile dintr-un lot sunt procesate. Sistemul de alimentare dublu este economic şi din punct de vedere al timpului salvat, mai ales în cazul erorilor cauzate, de exemplu, de scanarea unui plic sau a unui document pe care sunt lipite note.  În astfel de cazuri extreme, utilizatorul poate ignora foarte rapid erorarea şi poate continua după un singur click de mouse.

Echipamentul imageFORMULA DR-C130 este disponibil la reprezentanţii de vânzări Canon şi prin distribuitorii autorizaţi din toată Europa, începând cu luna iulie 2012.

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 120 ţări şi având peste 11.000 de angajaţi de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii (EMEA).
   
Fondată în 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru fotografie acoperă acum mai multe segmente de piaţă, la ora actuală Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse ce pornesc de la camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, în concordanţă cu cererile clienţilor. De la fotografii amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecarui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

Canon are convingerea că luarea în considerare a climatului social şi a mediului înconjurător reprezintă o parte integrantă a unei afaceri sănătoase. Acest aspect este inclus în filozofia companiei, Kyosei – “Trăim şi lucrăm împreună pentru binele tuturor”.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//