• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Christoph Binder, noul CEO al Porsche Finance Group

Christoph Binder, noul CEO al Porsche Finance Group

Porsche Finance Group va avea un nou CEO, Christoph Binder, care îl înlocuieşte pe Alexander Nekolar începând cu luna august a acestui an. După cinci ani în România, Nekolar a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al Porsche Bank A.G. din Salzburg.

Noul CEO al Porsche Finance Group, Christoph Binder, declară: „Este o mare onoare pentru mine să fiu numit în poziţia de CEO al Porsche Finance Group România. Piaţa locală este foarte dinamică – dovadă că după câţiva ani de declin a început să arate primele semne de creştere. În acelaşi timp, ştiu că nu voi avea o misiune uşoară. Obiectivele mele principale sunt menţinerea companiei în poziţia de lider local în finanţarea auto şi a cotei de finanţare în vânzările Porsche România, precum şi întărirea relaţiei cu dealerii noştri.”

Christoph Binder are o experienţă de peste 10 ani în consultanţă, dezvoltarea afacerii şi management strategic. În vârstă de 43 de ani, Binder vine în România după şase ani în care a ocupat poziţia de CEO al Porsche Bank în Croaţia. Anterior, managerul austriac a mai lucrat în cadrul Porsche Bank în Franţa şi Austria.

Alexander Nekolar a preluat funcţia de CEO al Porsche Finance Group la sfârşitul anului 2011, după ce timp de patru ani ocupase funcţia de CFO al grupului.

„Sunt convins că echipa formată în ultimii ani va colabora excelent cu noul CEO. Christoph Binder este un manager cu experienţă, care va continua în direcţia promisiunii pe care o facem clienţilor noştri, aceea de a oferi soluţii de finanţare eficiente, sub umbrela conceptului <<one-stop-shop>>”, declară Alexander Nekolar.

Porsche Finance Group continuă să aibă o poziţie importantă pe piaţa locală, cu o cotă de finanţare de 45% în vânzările importatorului Porsche România la sfârşitul lunii iunie 2012, ceea ce înseamnă că practic, aproximativ fiecare al doilea autoturism Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche sau Bentley a fost finanţat prin Porsche Finance Group. Suma finanţată de Porsche Finance Grup în primele şase luni ale anului s-a ridicat la valoarea de 60 de milioane de euro (din punct de vedere al valorii bunurilor finanţate), cu 13% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Porsche Finance Group furnizează soluţii financiare integrate, exclusiv pentru clienţii importatorului Porsche România, prin reţeua sa de dealeri cu acoperire la nivel naţional.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche, Weltauto şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank Romania este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească – oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate achiziţionate în leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank. 
  
Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare auto. Porsche Holding are peste 40 de ani de experienţă în finanţarea auto şi este parte a Volkswagen Group.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//