• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Konica Minolta isi consolideaza strategia dual branding prin fuziunea cu Develop GmbH

Konica Minolta isi consolideaza strategia dual branding prin fuziunea cu Develop GmbH

În luna aprilie 2012, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, Konica Minolta Business Solutions Deutschland GmbH si Develop GmbH si-au declarat intentia de fuziune în scopul întăririi pozitiei pe piată.

Astfel, grupul începe o nouă etapă, ce are în vedere o strategie duală de dezvoltare, în cadrul căreia ambele branduri se vor completa si vor răspunde perfect cerintelor clientilor. Consolidarea brandurilor Konica Minolta si Develop în cadrul sediului Central European al Konica Minolta si o strategie coordonată de abordare a pietei vor oferi mai multe solutii si o abordare mai diversificată a clientilor din piata B2B, pentru a putea răspunde multitudinii optiunilor de printare si pentru îmbunătătirea fluxurilor de lucru cu documente din cadrul companiilor. Această fuziune este în concordantă cu politica de dezvoltare a Konica Minolta.

La începutul acestei luni, Konica Minolta Business Solutions România a transpus, pe plan local, noua strategie a grupului, prin semnarea contractului de distributie a echipamentelor Develop cu firma Copiers Business, în baza căruia aceasta va distribui brandul Develop în reteaua proprie de dealeri. Konica Minolta Business Solutions România va vinde în continuare, prin partenerii proprii, echipamentele Konica Minolta, precum si solutii complete de management al documentelor ce se adresează birourilor medii si mari.

Helmut Ignat, Director General al Konica Minolta Business Solutions România: “Suntem convinsi că o strategie comună, integrată, de marketing, vânzări si suport de service, va oferi beneficii importante în dezvoltarea vânzărilor brandului Develop în România, iar noi dorim să asigurăm partenerului Copiers Business tot suportul de care va avea nevoie. Această dezvoltare va întări pozitia grupului în piată si va duce la oferirea celor mai bune servicii tuturor clientilor nostri, functie de cerintele specifice ale fiecăruia.”

Dan Barbu – Director General al Copiers Business: “Copiers Business a promovat brandul Develop pe piata din România încă din 1994, în calitate de distribuitor Develop pentru România. Odată cu semnarea contractului de parteneriat cu Konica Minolta, ne-am propus să realizăm o crestere importantă a cifrei noastre de afaceri si să continuăm dezvoltarea retelei proprii de parteneri.”

Fiecare dintre cele două branduri va asigura satisfacerea deplină a cerintelor clientilor din segmentul căruia i se adresează, iar aceasta se va concretiza printr-o exploatare mai bună a fiecărui segment de piată.

Despre Copiers Business SRL -  înfiintată în mai 1999, a preluat reprezentarea Develop GmbH de la firma mamă, Lynx Fil Impex SRL, distribuitor al brandului din anul 1994. În toti acesti ani Copiers Business  s-a concentrat pe reprezentarea corectă („nemtească”) a brandului Develop, satisfactia clientului fiind obiectivul principal. Echipele de vânzări si service, cursate de partenerul german, au oferit suportul necesar pentru atingerea parametrilor doriti în această colaborare. În actuala structură mizăm pe trei atuuri: forta grupului nostru, fidelitatea si profesionalismul distribuitorilor si mai ales pe încrederea clientilor în brandul Develop.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înfiintată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piata locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. 

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile si canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienta de 20 ani de existentă pe piata românească si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca si în anii precedenti, rezultatele anului 2011 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie si asigură servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//