• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

World of IT - pasiune pentru IT la nivel international

World of IT - pasiune pentru IT la nivel international

AIESEC Bucuresti lansează un nou proiect „World of IT” dedicat studentilor de la Politehnică, Cibernetica Si Mate-Info cu scopul de a conecta tinerii cel mai bine pregătiti cu companiile de profil cele mai bune.

Mai mult decât atât, AIESEC Bucuresti oferă posibilitatea acestor studenti de a lucra în străinătate prin intermediul internshipurilor oferite în reteaua globală a organizatiei.


World of IT a fost dezvoltat din nevoia pietei pentru tineri profesionisti si a nivelului ridicat de pregătire a studentilor de profil din România, abilităti ce le oferă posibilitatea de a se afirma la nivel international. Într-un domeniu în continuă schimbare, World of IT îsi propune să ofere tinerilor cadrul de învătare si rampa de lansare într-o carieră de succes.


Acest proiect a fost desfăsurat în anii trecuti în Iasi si Suceava cu rezultate foarte bune, iar anul acesta, la Bucuresti, a fost adăugată caracteristica internatională prin oportunitătile de internship în străinătate.

Structura proiectului vizează dezvoltarea personală si profesională a tinerilor în trei etape: un internship într-o companie din Bucuresti între trei si sase luni, perioadă care reprezintă baza de experientă necesară pentru a aplica la nivel international, astfel că formarea lor continuă printr-un internship de profil în străinătate.

Pe tot parcursul acestui proces, tinerii au parte de sesiuni de pregătire din partea AIESEC Bucuresti pentru a aduce un plus performantei lor.
Înscrierea se face pe www.aiesecbucharest.ro  începând cu data de 15 iulie urmând ca procesul de selectie să se desfasoare in perioada 6- 18 august.

AIESEC reprezintă cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezentă în peste 107 tări si teritorii si având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală si profesională a tinerilor.

Organizatia oferă tinerilor o experienta de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunităti de leadership, 10.000 de posibilităti de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de învatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC în Romania s-a facut remarcată timp de 21 ani, extinzandu-se într-un număr de 15 orase.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//