• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Program de reduceri pentru posesorii de carduri Visa care calatoresc in strainatate

Program de reduceri pentru posesorii de carduri Visa care calatoresc in strainatate

Visa Europe, împreună cu băncile membre din România, lansează programul de oferte şi reduceri la comercianţii din străinătate pentru posesorii de carduri care îşi utilizează cardul când călătoresc în afara ţării. Ofertele incluse în program sunt disponibile pentru clienţii persoane fizice şi persoane juridice, care deţin carduri Visa.

Toate persoanele care plătesc cu cardul Visa la comercianţii înscrişi în program vor beneficia de oferte şi discount-uri exclusive de până la 20% la hoteluri, restaurante, magazine, vacanţe de tip City Break, bilete de avion sau la închirierea unei maşini în unele dintre cele mai vizitate capitale ale Europei, precum Londra sau Viena. Mai mult, posesorii de carduri pot avea reduceri la cumpărături de pe site-uri cu numeroase brand-uri internaţionale dacă achită cu cardul. Mai multe informaţii despre ofertele şi comercianţii din program puteţi găsi la www.visa.ro/ro/taramuldeaur/oferte/oferte.aspx

“Am selectat cele mai populare destinaţii turistice din Europa de Vest în funcţie de preferinţele de vacanţă ale românilor şi ţinând cont că aproape un sfert din totalul cheltuielilor efectuate cu cardurile Visa la comercianţi în 2011 au fost în afara ţării, majoritatea în Europa  În continuare, ne propunem să încheiem cât mai multe parteneriate cu comercianţi din afara ţării pentru a oferi românilor oferte cât mai diversificate şi reduceri pe tot parcursul anului la plata cu cardul”, a declarat Cătălin Creţu, General Manager Romania, Visa Europe.

Principalele destinaţii turistice incluse în program sunt Marea Britanie, Austria, Spania şi Germania. Iniţial, programul este lansat în fază pilot şi va fi actualizat în funcţie de interesul manifestat de consumatori de două ori pe an cu oferte destinate perioadelor de vară şi de iarnă.

Valoarea medie a unei tranzacţii efectuate în străinătate cu un card emis în România este semnificativ mai mare decât cea a unei tranzacţii în ţară, datorită sumelor mai mari cheltuite pe durata vacanţelor şi a călătoriilor de afaceri. Astfel, dacă românii cheltuiesc în medie 38,1 € per tranzacţie pe un card Visa, la comercianţii din străinătate această sumă se ridică la aproximativ 66  €.
 
Pe lângă ofertele din străinătate, programul include şi un parteneriat cu agenţia locală de turism Veltravel, prin care consumatorii beneficiază de reduceri de până la 10% la plata online cu cardul Visa în funcţie de serviciile turistice achiziţionate. În plus, orice persoană poate avea o experienţă online completă, de la alegerea destinaţiei până la rezervarea şi plata călătoriei. Astfel, la cumpărarea unui bilet de avion, discountul este de 5%, pentru un pachet format din bilet de avion şi hotel reducerea este de 7%, iar pentru rezervarea la hotel de 10%. Turiştii pot beneficia de reduceri speciale şi pentru asigurările de călătorie, biletele de avion low-cost sau la pachetele de vacanţă.
Reducerile sunt valabile pentru toate cele 80.000 de oferte de cazare la hoteluri, în peste 3000 de destinaţii, pentru bilete de avion către orice destinaţie, cât şi pentru orice combinaţie avion-hotel-transfer-asigurare.    

Visa Europe oferă serviciul Verified by Visa pentru a adăuga încă un nivel de securitate tranzacţiilor efectuate. Verified by Visa protejează cardul împotriva utilizării neautorizate şi oferă siguranţă deplină la cumpărăturile efectuate pe Internet.

Mai exact, deţinătorul cardului care s-a înregistrat în Verified by Visa efectuează o tranzacţie doar după ce introduce parola pe care a stabilit-o la momentul înrolării în sistem.

Posesorii de carduri au posibilitatea de a se înregistra în Verified by Visa pe site-ul băncii emitente sau în timp ce îşi fac cumpărăturile pe Internet, direct pe site-ul comerciantului, prin procedura Activation during Shopping (ADS). Această procedură inovatoare face posibil ca orice posesor al unui card emis de o bancă înrolată în sistem, care vrea să plătească cumpărăturile la comercianţi online Verified by Visa, să primească instant un mesaj de activare a serviciului Verified by Visa.

În Europa, sunt peste 445 milioane carduri Visa de debit, credit şi business. La sfârşitul anului încheiat în septembrie 2011, cardurile Visa au fost utilizate pentru plăţi şi retrageri de numerar evaluate la 1.700 miliarde euro. 14% din cheltuielile din Europa au fost făcute cu un card Visa şi aproape 80% din aceste tranzacţii au fost realizate pe carduri de debit.

Visa Europe este deţinută şi condusă de peste 3.700 bănci membre din Europa şi a fost formată în iulie 2004. Visa Europe este independentă de corporaţia globală Visa Inc., cu o licenţă exclusivă, irevocabilă şi perpetuă în Europa, în timp ce ambele companii operează pentru a asigura interoperabilitatea globală. Fiind un sistem de plăţi european dedicat, Visa Europe este capabilă să răspundă rapid la cerinţele specifice pieţei bancare europene şi clienţilor - deţinători de carduri şi comercianţi - şi să împlinească obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piaţă internă de plăţi.

Visa are cea mai mare acceptare la nivel global. În plus, Visa/Plus este una dintre cele mai mari reţele de ATM-uri din lume, furnizând numerar în monedele naţionale a peste 200 de ţări. 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//