• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Maguay: prima linie de Ultrabook PC romaneasca si noile solutii de gaming, desktop si portabile

Maguay: prima linie de Ultrabook PC romaneasca si noile solutii de gaming, desktop si portabile

Maguay, companie ce activează pe piata din România ca producător de sisteme de calcul, integrator de sistem si dezvoltator software, a prezentat astăzi în cadrul evenimentului intitulat „F5” (Refresh) sistemele portabile MyWay Ultrabook si noile sistemele de gaming, portabile si desktop pentru jocuri.

În cei 20 de ani de activitate, Maguay a demonstrat un interes crescut fată de necesitătile clientilor săi, oferindu-le solutii hardware personalizate, integrand întotdeauna cea mai nouă tehnologie, la un pret corect. Prin lansarea noilor produse, Maguay acordă o atentie sporită design-ului produselor sale, dar si jocului, văzut ca o parte integrantă din viata noastră. Ultrabook PC-urile MyWay sunt elegante, însotind cu stil un om de afaceri în întâlnirile sale, iar sistemele de gaming se identifică mai bine cu utilizatorii săi prin structurile complexe, despinse parcă din filmele stiintifico-Fantastice.

Ultrabook PC-urile MyWay, cu diagonala între 11 si 14 inchi, „reprezintă dovada că se poate atinge un nivel mare de performantă cu echipamentele ultra-portabile, prezentând totodată un design cu totul deosebit”, a declarat Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay.

Asa cum ne-a obisnuit Maguay, produsele sale pot fi configurate conform cerintelor clientilor: ultrabook PC-ul Maguay, singura solutie de acest tip dezvoltată de un integrator român, permite adăugarea a pâna la 8 GB de RAM si instalarea simultană a două discuri, un HDD clasic, de mare capacitate si un SSD pentru viteză. În plus, Ultrabook MyWay U1401i are o durată de viată a acumulatorului de până la 7 ore, oferind o mobilitate ridicată utilizatorilor săi.

Solutiile de gaming integrează ultima tehnologie Intel, Ivy Bridge, folosindu-se cele mai puternice procesoare din această serie, Core i7 si Core i5, pentru a oferi cea mai bună experientă pasionatilor de jocuri. De asemenea, laptopurile MyWay P1502m, P1702m, precum si suita de sisteme desktop GamePower sunt dezvoltate folosind cele mai noi plăci  grafice de la NVIDIA, dezvoltate pe tehnologia Kepler, toate permitând configurarea lor, inclusiv a plăcii grafice.

„Lansarea acestor echipamente este o concretizare a înaltelor capabilităti ale Maguay ca Intel Technology Provider Platinum, demonstrând încă o dată dedicarea acestei companii în educarea publicului în a întelege cele mai noi si performante tehnologii si mai apoi în a le căuta sau a solicita la furnizorii de pe piata românească – dintre care unul de top este  chiar Maguay! Ultrabook MyWay U1401i Maguay este primul ultrabook produs în Europa Centrală si de Est. Intel încurajează Maguay să distribuie Ultrabook PC-ul MyWay U1401i si pe alte piete din regiune”  a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.

Ca o validare a capabilitătilor Maguay este si premiul primit la CeBIT pentru contributia remarcabilă adusă în educarea clientilor în utilizarea tehnologiilor de servere Intel.

Evenimentul F5 a marcat „refresh”-ul gamei de echipamente Maguay orientate catre consumator, fiind un eveniment dedicat prietenilor Maguay, în care acestia au putut testa în premieră atât sistemele portabile MyWay Ultrabook cat si sistemelor de gaming: portabile si desktop!
 
Maguay a realizat în 2011 o cifră de afaceri de 14 milioane euro. Acumularea unui nivel ridicat de expertiză a permis companiei îndeplinirea conditiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner si Symantec Silver Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificată de TUV Thüringen.

Maguay a obtinut in noiembrie 2008, eticheta ecologică europeană din partea Ministerul Mediului si Dezvoltării Durabile, fiind prima firmă românească din domeniul IT care detine această certificare, pentru toate notebook-urile si sistemele produse.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//