• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

In Promenada Mall, New Yorker deschide al doilea magazin in Targu Mures

In Promenada Mall, New Yorker deschide al doilea magazin in Targu Mures

New Yorker deschide un nou magazin in Targu Mures, in complexul comercial Promenada Mall. Incepand de vineri, 25 mai 2012, compania de moda din Germania isi va etala noile colectii intr-un spatiu de peste 670 de metri patrati.

New Yorker este prezent in Targu Mures din 2007 cu magazinul deschis in Strada Gheorghe Doja numarul 14, in inima orasului. Noul magazin din Promenada Mall va oferi cumparatorilor noile colectii ale marcilor proprii New Yorker: FISHBONE, FISHBONE SISTER, SMOG, AMISU si CENSORED intr-un spatiu de vanzare de peste 670 de metri patrati. Conceptul modern al magazinului asigura o atmosfera placuta de shopping, iar fundalul sonor este asigurat de instalatia audio a magazinului.

In ziua deschiderii, vineri 25 mai, New Yorker a pregatit un program special pentru cei ce vor vizita magazinul din Promenada Mall. Cunoscutul DJ Picknicker va face atmosfera cu ultimele hituri pe parcursul intregii zile. 

Colectia de vara New Yorker 2012 este colorata si fierbinte, asemenea sezonului ce urmeaza.

Fishbone sister - soare, mare si senzatii estivale. Tricourile si topurile cu imprimeuri tropicale, in culori puternice, sunt combinate cu pantaloni si fuste in culori albe sau pasteluri deschise.

Amisu - pitoni, palmieri si papaya, imprimeuri animale si tropicale. Fetele vor putea sa descopere pasiunea exotica, prin combinarea diferitelor modele de imprimeuri intr-un stil indraznet, flori pe jeans skinny si fructe pe bluze, in culori neon sau pastel.

Fishbone - dungi colorate, printuri geometrice si street-art fac pereche cu jeans in culori neon precum verde, albastru, portocaliu sau turcoaz.

Smog - marinar si surfer. Tricouri si bermude in tonuri de nisip si coral, pantofi din rafie, imprimeuri hawaiene- stiluri potrivite pentru plaja, dar nu numai.

Censored - Colour me in - pasteluri fluide sau neon puternic, culoarea este principalul focus al colectiei de lenjerie intima New Yorker, oferita intr-o variata paleta de stiluri, de la cuminte la sexy si de la simplu la rafinat.

New Yorker este prezent in Romania din anul 2007. Primul magazin a fost deschis la Cluj-Napoca. Odata cu magazinul din Targu Mures, compania ajunge la un numar de 23 de magazine in Romania si peste 19.000 de metri patrati de spatiu de vanzare. Cele mai mari magazine sunt la Cluj, Bucuresti si Arad. Expansiunea New Yorker va continua cu noi inaugurari in cursul anului 2012.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//