• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Concerte, teatru si tenis in aprilie 2012, prin serviciul G-Ticket

Concerte, teatru si tenis in aprilie 2012, prin serviciul G-Ticket

Aprilie aduce câteva dintre cele mai aşteptate spectacole, concerte latino sau de muzică electronică, respectiv teatru sau tenis, toate cu bilete disponibile prin serviciului G-Ticket al Germanos Telecom România.

În această lună te poţi bucura de o ieşire la „The Sound of Spring” la Sala Radio (5 aprilie) sau la unul dintre concertele care vor avea loc la Jukebox Venue, printre care HED P.E (6 aprilie), „Celelalte Cuvinte” şi Marky Ramone’s Blitzkrieg (21 aprilie), subliniaza oficialii Germanos.

Mai mult, G-Ticket oferă posibilitatea de a cumpăra bilete la unul dintre cele mai aşteptate spectacole de muzică electronică din această primăvară, „SENSATION – The Ocean of White” de la Romexpo (21 aprilie).

Sala Palatului găzduieşte în această lună un spectacol plin de energie, ideal pentru pasionaţii de muzică latino, concertul lui David Bisbal (22 aprilie). Tot aici, pe 24 aprilie fanii lui Mihai Mărgineanu pot veni la concertul special pentru lansarea noului album „Zaritza”.

De asemenea, în această lună se poate merge în The Silver Church, la concerte precum Primal Fear (8 aprilie), Anneke van Giersbergen (22 aprilie) sau la unul dintre concertele susţinute de ENSTILLE în Club Fabrica din Bucureşti (27 aprilie) sau Rockstadt (Braşov, 28 aprilie). Pentru sportivi sau cei pasionaţi de tenis, G-Ticket pune la dispoziţie bilete la BRD Năstase Ţiriac Trophy (Arenele BNR, 23 – 29 aprilie).

În ţară, la Filarmonica Banatului din Timişoara (Sala Capitol) se poate merge la spectacole de teatru precum „O noapte furtunoasă” (19 aprilie) şi „Amedeu” (25 aprilie) sau se poate opta pentru concertul lui Pepe din 21 aprilie.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii februarie, la care biletele pot fi achiziţionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos din ţară, precum şi pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă trei ani şi jumătate, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi entertainment.

Alături de produsele telecom şi produse digitale asociate, gama de servicii oferită de Germanos Telecom România include: G-Garanţie pe viaţă – garanţie pe toată durata utilizării telefonului mobil, G-agenda plus – transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul, G-service tehnic, G-plata facturilor – pentru serviciile COSMOTE, Zapp, Romtelecom şi NextGen, G-creditare – posibilitatea achiziţionării produselor în rate sau G-ticket – bilete la marile evenimente, G-precomandă – oferă în avanpremieră cele mai noi produse de telefonie. În România, GERMANOS este prezent din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//