• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Libraria online Elefant.ro a introdus comanda cu un singur click

Libraria online Elefant.ro a introdus comanda cu un singur click

Libraria online Elefant.ro a lansat „Comanda cu un click”, cea mai rapidă şi mai simplă modalitate de comandă din comerţul online. Comanda cu un click este procedura prin care clienţii Elefant.ro vor completa o singură dată adresa de livrare şi preferinţele de plată, direct din contul de utilizator. Aceste informaţii vor deveni setări predefinite şi vor fi folosite ulterior pentru fiecare comandă cu un click plasată pe Elefant.ro.

Procedura obişnuită de comandă online este astfel simplificată, oferind utilizatorilor cea mai bună experienţă a cumpărăturilor online. Acest model a fost pentru prima dată implementat de  Amazon.com şi AppleStore, contribuind, printre altele, la consacrarea comerţului electronic pe plan internaţional.

„Este foarte simplu să comanzi cu un click: îţi alegi produsul dorit şi apeşi pe un buton. Doar atât!”, afirmă Vlad Puescu, Digital Manager Elefant.ro.

Comanda cu un click simplifică şi opţiunea de plată prin card bancar: după prima plată efectuată nu va mai fi nevoie de completarea tuturor datelor. Va fi suficientă selectarea cardului şi introducerea codului de securitate de pe spatele acestuia. Astfel, procedura de comandă devine mult mai simplă şi mult mai sigură, iar datele personale rămân în siguranţă.

„Aveam în vedere de ceva timp implementarea acestei proceduri pe Elefant.ro. Realizarea ei în acest moment este doar un pas firesc, perfect integrat în strategia noastră de dezvoltare. Unul dintre principalele noastre scopuri este să aducem constant un plus de inovaţie pe piaţa online din România”, a declarat Ruxandra Banaru, Director Executiv Elefant.ro.

Dezvoltarea noii proceduri reprezintă efortul echipei proprii de programare şi este rezultatul a două luni de lucru pentru implementare.

Clienţii Elefant.ro pot comanda acum mai sigur şi mai uşor orice produs din oferta vastă disponibilă pe site-ul librăriei: peste 40.000 de cărţi, eBooks, muzică, filme, eReadere şi tablete. Mai mult, cumpărătorii pot citi înainte de achiziţie primele 20 de pagini din peste 5.000 de cărţi, concept ce va fi extins în curând şi ofertei de muzică şi film achiziţionate online. Piesele vor putea fi ascultate în avanpremieră timp de 30 de secunde, iar filmele vor avea un trailer disponibil spre vizionare, înainte de plasarea comenzii.

În anul 2011, Elefant.ro a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro, iar estimările companiei pentru anul curent se ridică la 2,5 milioane euro exclusiv online. Creşterea este aproximată în urma completării portofoliului de produse cu gama media şi carte străină. De asemenea, Elefant.ro derulează de la începutul anului curent un parteneriat de exclusivitate cu reţeaua Kaufland pentru difuzarea de carte.
Pentru acest parteneriat se estimează circa 1 milion de euro în cifra de afaceri pe 2012. Lansarea noii proceduri simplificate vine pe fondul unei creşteri de peste 70% a comenzilor înregistrate de Elefant.ro comparativ cu începutul anului anterior.

Elefant.ro este cea mai mare librărie online de pe piaţa din România. Inaugurată în 17 iunie 2010, graţie unei finanţări din partea fondului de investiţii Greenlight Invest, site-ul se bucură de sute de mii de vizitatori unici lunar. Promoţiile zilnice, cupoanele de reduceri şi programul de fidelitate au adus clienţilor Elefant.ro cărţile cu cele mai bune preţuri din România. Pe Elefant.ro comenzile sunt livrate în 24 de ore în orice loc din ţară şi în 3 ore în Bucureşti, prin serviciile oferite de Fan Curier.

Din noiembrie 2010, blogul literar BookMag – secţiune a Elefant.ro -  a cunoscut o creştere spectaculoasă, transmiţând online cele mai importante evenimente editoriale din România. De asemenea, Elefant.ro preia, în exclusivitate în România, materiale furnizate de serviciul New York Times Syndicate şi ai căror autori sunt scriitori celebri în lumea întreagă: Paulo Coelho, Umberto Eco, Javier Marias. La BookMag colaborează cu recenzii şi alte materiale nume cunoscute ale culturii româneşti, cum ar fi: criticii literari Costi Rogozanu şi Bogdan-Alexandru Stanescu, psihologii Aurora Liiceanu, Florin Tudose, Cristian Andrei, jurnalistele Cristina Bazavan şi Oana Dusmanescu, scriitorii Daniela Zeca-Buzura, Mircea Oprita, Liviu Radu, Danut Ungureanu sau Alexandra Rusu. 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//