• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Rose Mary Vermouth si Rose Mary Cherry - din Italia, special pentru distribuitorul din Romania

Rose Mary Vermouth si Rose Mary Cherry - din Italia, special pentru distribuitorul din Romania

Granddis a lansat o nouă gamă de produse premium -  Rose Mary Vermouth si lichiorul Rose Mary Cherry -  create si produse special în Italia pentru distribuitorul din România.

“Vermutul este un mix de vin (75%), alcool, zahăr si peste 30 de tipuri de ierburi si condimente, iar măiestria de a le alege si combina pe acestea din urmă fac diferenta între un produs superior,  cu un gust memorabil si restul pietei. Rose Mary Vermouth a fost creat de un specialist italian chiar în Piemonte, regiunea în care  a fost inventat vermutul, în orasul Torino, cu câteva sute de ani în urma, iar gustul si calitatea deosebită îi confirmă pe deplin originea”, a arătat Claudia Marin, Director de Marketing Granddis.

Cu o concentratie alcoolică minimă de 14,5%, vermutul este servit, în principal, ca aperitiv ( înainte de masă pentru a stimula pofta de mâncare) simplu sau cu apă gazoasă. În plus, vermutul este foarte utilizat în prepararea unor cocteiluri cu alte băuturi (gin, vinuri spumante sau siropuri de fructe) la care se adaugă fructe confiate etc.

Rose Mary Vermouth este disponibil în două sortimente: Bianco – ce îmbină gustul proaspat si fructat al strugurelui alb cu aroma vinului demisec si, respectiv, Rosso – caracterizat prin gustul plin si fructat al strugurelui negru, combinat cu aroma fină a vinului rosu demidulce; aroma si gustul sunt potentate de adaosuri de extracte naturale de ierburi macerate în alcool agricol de cea mai bună calitate.

Lichiorul Rose Mary Cherry este o băutură fină pusă în valoare de aroma si gustul cireselor sălbatice, obtinută din alcool agricol de cea mai bună calitate în amestec cu extract de plante si cirese.

“Atât Rose Mary Vermouth, cât si Rose Mary Cherry au fost create de experti italieni special pentru Granddis; ambele sunt produse în regiunea Piemonte (Nordul Italiei), de către o  companie cu o traditie de peste 100 de ani în domeniu. Ambalajele celor două produse - dezvoltate împreună cu cea mai prestigioasă casă de design din lume, Claessens International-  îmbie ele însele la consum, întrucât prin forme si culori reusesc să sustină si să ilustreze calitătile acestor băuturi”, a precizat Claudia Marin.

Vânzarea acestei game se realizează în proportie de 70% prin canalele de retail (traditional si modern), iar restul prin restaurante, cluburi si baruri.

Primul produs lansat în România sub brandul premium Rose Mary a fost vinul spumant produs de una dintre cele mai importante companii producatoare de vin din Italia.

“Rose Mary Vermouth si Cherry sunt  băuturi premium, aromate si care au un gust memorabil, potrivite pentru a fi consumate atât simple – cu gheată si lămâie, cât si în diferite cocktail-uri. Preturile acestor produse sunt competitive, iar distributia este asigurată de puternicul lant de distributie la nivel national, astfel încât ambele băuturi au toate sansele de a deveni noi <<povesti de succes>>, similar altor produse din portofoliu”, a arătat Claudia Marin.

Granddis distribuie marci de top precum Stalinskaya Vodka si Wembley Dry Gin (fiecare fiind lider de piată pe categoria sa), Evan Williams, Stolichnaya, Rose Mary etc.

Compania Granddis, detinută de actionari români, face parte din Grupul Prodal. Granddis este unul dintre cei mai importanti  distribuitori de băuturi alcoolice din România. Granddis distribuie la nivel national urmatoarele marci de bauturi spirtoase: Stalinskaya, Wembley, Passion, Discovery, Stolichnaya, Evan Williams, Heaven Hill, Elijah Craig si Rose Mary.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//