• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

AdVenture este agentia castigatoare in urma pitch-ului Grupului CEZ in Romania

AdVenture este agentia castigatoare in urma pitch-ului Grupului CEZ in Romania

Agentia de publicitate AdVenture adauga in portofoliul sau companiile din Grupul CEZ in Romania, unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa.

Selectia s-a realizat la finele anului trecut în urma unui pitch la care au participat alte 2 agentii. Pitch-ul care a avut drept obiectiv iniţierea unui parteneriat de colaborare pe termen lung cu o agenţie de advertising s-a desfăşurat prin examinarea participanţilor cu un proces bine structurat si elaborat, de la partea de test pe un proiect pana la partea de chimie intre client si oamenii din agentii.

In perioada urmatoare, AdVenture urmeaza sa ofere servicii de creatie si strategie Grupului CEZ, servicii sustinute de programe de comunicare in sensul responsabilitatii sociale corporative.

"Echipa agentiei Ad-Venture este cea care a inteles cel mai bine business-ul nostru, provocarile si seria de situatii cu care se confrunta un furnizor si distribuitor de energie precum Grupul CEZ.

Creativitate, inovatie si eficienta in comunicare este ceea ce am dorit sa alegem pentru proiectele noastre de viitor, iar  faptul ca le-am gasit pe toate la ei le-a si adus avantajul invingatorului.

Datorita schimbarilor ce survin mereu in acest domeniu, dar si provocarilor locale, am decis ca este momentul oportun sa realizam o schimbare in directia comunicarii si a pozitionarii brandului.  Impreuna vom dezvolta si implementa o noua strategie de comunicare si brand prin intermediul careia vrem sa accentuam importanta prezentei Grupului CEZ pe piata din Romania. " - a declarat Iulia Borsan, PR & Brand Manager CEZ Romania.

"Suntem bucurosi ca am castigat un client puternic, ce ne provoaca in mod continuu si a carui potential de impunere ca actor esential pe piata romaneasca a energiei, cu accent pe energia verde, cat si ca actor social deosebit de important  in cresterea comunitatilor locale, este considerabil. Un jucator precum Grupul CEZ in Romania, unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa, necesita o atentie si o implicare deosebita din partea intregii noastre echipe. Speram la o colaborare cat mai lunga si fructuoasa prin intermediul careia sa oferim brandului CEZ pozitionarea adecvata in randul jucatorilor din sectorul energiei electrice." - a declarat Violeta Marinescu, Client Service Director AdVenture.

Echipa AdVenture care a contribuit la castigarea acestui pitch este formata din Mircea Moldovan – Creative Director, Daniela Habara – Copywriter, Chady Ismaiel- Copywriter, Iris Ionescu – Account Executive, Violeta Marinescu – Client Service Director, Dan Dumitrescu– Managing Partner.

Echipa CEZ implicata in organizarea si evaluarea pitch-ului este formata din: Iulia Borsan, PR & Brand Manager, Andreea Brahastianu – Training & Internal Communication Manager, Roxana Patrascu – Marketing Specialist.

AdVenture este o agentie de publicitate full service, 100% independenta, infiintata in anul 2002. Printre clientii sai actuali se numara Motorola Romania, BIC Romania, EIT Forum Auto (unic importantor Volvo in Romania), Primus Auto (dealer unic Volvo in Bucuresti), Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, ARCON, Green City Construct (Green City Residence), Impact Developer & Contractor (Greenfield Residence, Roua Residence, Boreal Residence), Clermont Hotel****, Clinica Academica, Phoenix Media, Tork, Prime Com, Sara Pharm Solutions, Nestle (Pro Plan, Dog Chow, Cat Chow), Nu Skin, CEZ Romania, Volvo Romania (Trucks), Osteria Gorgia, Nada Mas, Sofa Restaurant si A&D Pharma (Revigrip).


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//