• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

7 Spice - program de instruire gratuit adresat clientilor industriali

7 Spice - program de instruire gratuit adresat clientilor industriali

7 Spice, liderul pieţei de morărit din România, a lansat Centrul de Instruire 7 Spice, un program de training dedicat clienţilor din domeniul industrial, care este susţinut integral de companie.

Programul a fost iniţiat din dorinţa de a veni în sprijinul producătorilor din domeniul panificaţiei, cofetăriei şi patiseriei, ajutându-i prin demonstraţii aplicate să-şi eficientizeze fluxurile de producţie, folosind tehnologia de care dispun şi materia primă furnizată de 7 Spice.

Cursurile Centrului de Instruire sunt susţinute de specialiştii 7 Spice, fiind structurate pe mai multe module practice care se desfăşoară pe parcursul a două zile pe săptămână. 

Producătorii au, astfel, posibilitatea să analizeze şi să realizeze fiecare pas al elaborării produsului finit în laboratorul 7 Spice din Vâlcea, cel mai performant laborator de teste şi analize din ţară. În cadrul acestui laborator sunt simulate procese similare cu cele din fabricile clienţilor, fiind studiaţi şi măsuraţi parametrii fiecarei etape în parte. În felul acesta pot fi găsite răspunsuri la cele mai frecvente probleme care apar în procesele de producţie, permiţând atât creşterea volumelor cât şi îmbunătăţirea calităţii produselor. 

„Este parte din filozofia companiei noastre să oferim clienţilor soluţii inovatoare care să-i susţină concret în îmbunătăţirea proceselor de producţie. Alături de serviciile post vânzare şi asistenţa tehnică, alături de mixurile de făină, Centrul de Instruire 7 Spice este o iniţiativă în premieră, menită să aducă plus valoare afacerilor clienţilor noştri”, a declarat Georgian Fuduli, Director General Executiv, 7 Spice.

Pe lângă posibilitatea de a participa gratuit la traininguri, 7 Spice le asigură cursanţilor cazarea şi mesele în Râmnicu Vâlcea precum şi o serie întreagă de alte beneficii.

7 Spice este liderul pieţei de morărit din România, cu o cotă de piaţă de 15 % în 2010. Cu angajaţi de elită, pregătiţi la nivel european şi printr-un sistem eficient şi profesional de  producţie şi distribuţie, 7 Spice oferă clienţilor săi din toată ţara produse de morărit de calitate superioară.

7 Spice a inovat piaţa de morărit din România, fiind primul producător care a eliminat din componenţa făinurilor aditivii, introducând corecţia enzimatică, şi singura companie de morărit din România care garantează făina integrală - „Grâu Întreg” - obţinută printr-o tehnologie inovatoare de macinare 100% a bobului de grâu.

7 Spice dispune de cinci mori dotate cu cele mai noi tehnologii în: Râmnicu Vâlcea, Braşov, Iaşi, Târgu Jiu şi Bucureşti, dintre acestea moara de la Râmnicu Vâlcea fiind cea mai modernă din România.






Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//