• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Discovery Networks a anuntat lansarea unui nou semnal local Animal Planet

Discovery Networks a anuntat lansarea unui nou semnal local Animal Planet

Discovery Networks Europa Centrala, una din diviziile Discovery Communications, compania media de programe non-fictiune numarul unu in lume, a anuntat ca va incepe furnizarea unui nou semnal local Animal Planet dedicat pentru Romania, pe 20 noiembrie 2008. De asemenea, compania va incepe sa vanda publicitate pe Animal Planet, incepand cu 20 noiembrie 2008.

Lansarea noului semnal local pentru Animal Planet, care numara in prezent 4,8 milioane de abonati cumulativi pe piata, reprezinta un eveniment important in evolutia companiei, fiind in acelasi timp o parte a strategiei de localizare elaborate in acest sens.

Vor fi astfel sustinute atat dezvoltarea pe viitor a afacerii, cat si consolidarea identitatii locale a marcii. Postul va avea o imagine on-air noua, relevanta si atragatoare pentru audienta si clientii de publicitate locali.

Odata cu lansarea vanzarilor de publicitate pe Animal Planet, Discovery Networks Europa Centrala va oferi clientilor de publicitate si sponsorilor din Romania un mediu unic si de inalta calitate pentru produsele si serviciile destinate unui grup demografic extrem de interesant, format din persoane pasionate de natura si de viata animalelor salbatice si a oamenilor care se ocupa de ele, de institutiile si initiativele de protejare a naturii si de medicina veterinara practicata la cel mai inalt nivel. Oferta de publicitate va include o gama larga de solutii standard si non-standard, printre care sponsorizarea de programe sau productia de vignette comerciale locale.

In Romania, Discovery Networks CE desfasoara deja cu succes vanzari de publicitate in cadrul postului Discovery Channel. Vanzarea de publicitate pentru Discovery Channel si Animal Planet va fi gestionata la nivel intern, sub conducerea competenta a lui Vlad Tudosie, Director de Vanzari Publicitate pentru Romania, Discovery Networks Europa Centrala.

"Lansarea semnalului dedicat pentru Animal Planet este un mare pas facut in cadrul strategiei noastre de localizare in Romania. Acesta scoate in evidenta angajamentul nostru de a ne dezvolta afacerile in Romania prin investitii in continut si in servicii noi menite sa imbogateasca experienta audientei locale si sa raspunda nevoilor partenerilor nostri de publicitate si distributie de pe piata", a declarat Katarzyna Kieli, Director General, Discovery Europa Centrala.

"Semnalul localizat deschide noi oportunitati de afaceri si permite adaptarea Animal Planet la cerintele de pe piata romaneasca. Clientii de publicitate locali isi vor putea asocia marcile proprii cu o oferta de cea mai inalta calitate si vor dobandi acces catre un foarte mare si interesant grup-tinta de telespectatori adulti ai postului".

Pentru a sprijini lansarea vanzarilor de publicitate pe Animal Planet si pentru a consolida oferta postului dedicata clientilor de publicitate si sponsorilor, dar si pentru a fi tot mai aproape de telespectatorii adulti, incepand cu 1 octombrie 2008, Animal Planet va primi o noua infatisare si o noua sigla, imagine si identitate de emisie, precum si un continut improspatat.

Noul Animal Planet promite sa provoace emotii puternice telespectatorilor printr-un nou continut si o noua identitate. Promisiunea "simte inainte de a gandi" va duce la cresterea receptivitatii publicului fata de programe, dar si fata de comunicarea prin publicitate, oferind astfel clientilor de publicitate posibilitatea de a-si planifica propriile campanii si de a-si atinge obiectivele intr-o mai mare masura.

Noua identitate dinamica si programele care ies din tipare vor atrage tot mai multi telespectatori adulti, transformand postul in alegerea perfecta pentru clientii de publicitate.

Pe langa noua sigla dinamica si un pachet grafic de emisie ingenios, noul Animal Planet va oferi telespectatorilor o diversitate de programe noi, printre care filme uimitoare si acaparante cu imagini din natura, care au adus renumele postului, precum si seriale documentare, docu-drame si imagini revolutionare generate de calculator, care dau viata uimitoarei diversitati a regatului animalelor. Oferta de programe Animal Planet va cuprinde: Regatul Panda, Insula Urangutanilor, Mosia mangustelor, Animale de la A la Z, Paradisul cimpanzeilor si multe altele.

Discovery Networks Europa Centrala ofera 5 posturi in Romania: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World si Discovery Travel & Living, cu un numar cumulat de peste 12,8 milioane de abonati in prezent.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//