• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

BCR ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania

BCR ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania, al 4-lea jucător pe piaţa de asigurări de viaţă din România, după volumul de prime brute subscrise în 2011, cu comision zero.

Prin semnarea parteneriatului cu BCR, cea mai mare bancă din România, clienţii Generali au acum posibilitatea să împuternicească banca să efectueze plata ratelor pentru asigurarea lor de viaţă, salvând timpul utilizat pentru deplasări sau efortul depus pentru memorarea datelor scadente.

„În 2012, dorim să ne concentrăm şi mai mult eforturile în direcţia oferirii de facilităţi moderne în scopul creşterii gradului de satisfacţie al clientului nostru. Acesta este şi motivul pentru care am încheiat parteneriatul cu BCR, banca cu cea mai mare reţea teritorială la nivel de România şi cu un înalt grad de recunoaştere a serviciilor şi a inovativităţii. Astfel, clientul de asigurare de viaţă poate scăpa de grija plăţilor la scadenţă prin activarea debitării directe. În toate ţările vestice, plăţile efectuate prin debit direct sunt preferate de clienţi şi suntem convinşi că gradul de utilizare al acestui tip de servicii va creşte semnificativ în următorii ani şi în ţara noastră”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţă la Generali Romania.

Activarea serviciului de debitare directă oferă clienţilor Generali şi alte avantaje adiţionale. Asiguraţii au posibilitatea de a beneficia şi de varianta plăţilor lunare, dacă optează pentru direct debit BCR.

„Pentru clienţii care doresc să plătească comfortabil asigurarea de viaţă, banca le oferă posibilitatea de activare rapidă a plăţii prin direct debit prin serviciul on-line Click si Business 24 Banking BCR sau prin telefon, folosind seviciul Alo 24 Banking BCR. De asemenea, activarea se mai poate efectua în unităţile BCR sau în agenţiile Generali. Un alt avantaj oferit clienţilor Generali este acela că, pentru acest tip de tranzacţie, nu se plăteşte comision”, a declarant Valentin Florin Gălăţanu, directorul executiv al Direcţiei Tranzactii Bancare din cadrul BCR.

Generali Romania este membră a Generali Group, unul dintre cei mai importanţi  furnizori de servicii de asigurare şi lider pe segmentul de asigurări de viaţă în Europa, cu venituri din prime de peste 73 de mld. Euro în 2010. Generali Group este unul dintre cei mai mari administratori de active la nivel mondial, peste 400 de mld. de euro în 2010, şi un operator imobiliar care deţine în portofoliu proprietăţi în valoare de aproape 27 de mld. de euro. Cu 85.000 de angajaţi în întreaga lume, 70 de milioane de clienţi, în 60 de ţări, Grupul ocupă poziţii de lider pe pieţele din Europa de Vest şi poziţii cheie în Europa Centrală şi de Est, precum şi în Asia. În România, Generali ocupă locul 4, după volumul de prime brute subscrise în 2011 pe asigurări de viaţă, şi locul 7 în topul asigurătorilor de non-viaţă.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoare activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
 
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.
 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//