• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung a lansat doua noi telefoane muzicale: Samsung BEATb si Samsung BEATs

Samsung a lansat doua noi telefoane muzicale: Samsung BEATb si Samsung BEATs

Samsung Electronics, unul dintre liderii mondiali pe piata telefoanelor mobile si a telecomunicatiilor, a prezentat publicului international o noua serie de telefoane muzicale: Samsung BEATb (model: M3510) si Samsung BEATs (model: M3200). Aceste doua telefoane reprezinta promotorul noii linii "The BEAT Edition".

Presedintele Samsung Telecommunication Business, Geesung Choi, a subliniat faptul ca piata telefoanelor mobile muzicale constituie unul dintre segmentele care se dezvolta foarte alert in cadrul pietei telefoniei mobile si are in acelasi timp un potential mare de crestere.

"Prin intermediul celei mai noi editii BEAT, Samsung spera sa isi stabileasca propria identitate in cazul telefoanelor mobile muzicale", a adaugat Geesung Choi, anuntand intentia Samsung de a dezvolta aceasta linie.

Tehnologia Digital Natural Sound, cunoscuta si sub denumirea de DNSe, provine de la tehnologia audio detinuta de Samsung si asigura efecte de sunet, mult mai naturale, ce depasesc cu usurinta limitarile castilor si ale boxelor cu dimensiuni reduse din dispozitivele portabile. Aceasta reproduce un sunet 3D original dar si basi cu rezonanta joasa.

Samsung BEATb si Samsung BEATs ofera o varietate de caracteristici specifice muzicii. "Auto EQ" este o functie ce activeaza egalizatorul in functie de genul si tipul muzicii ascultate de utilizator. De asemenea, prin folosirea serviciului Shazam’s "Find Music", posesorii telefonului pot gasi orice melodie doresc sa o asculte, indiferent de moment. Prin inregistrarea sau trimiterea unei melodii catre serverul Shazam, clientii pot gasi cu usurinta si chiar cumpara cantecul, prin intermediul bibliotecilor de muzica ale operatorilor participanti.

Samsung BEATb si Samsung BEATs sunt prevazute cu functia "Motion Play", care ajuta utilizatorii sa controleze muzica prin intermediul catorva miscari simple. De exemplu, acestia pot porni muzica sau pot pune pauza printr-o usoara atingere a telefonului. Mai mult, printr-o simpla rasucire a telefonului poti asculta melodia urmatoare sau pe cea anterioara.

In plus fata de functia Motion Play, Samsung BEATb si Samsung BEATs sunt prevazute in exterior cu taste speciale, destinate controlului playerului muzical. Utilizatorii, prin intermediul acestor taste, pot instantaneu sa porneasca, sa opreasca, sa puna pauza  sau sa deruleze inainte si inapoi muzica. Acest lucru este posibil chiar si atunci cand folosesc alte aplicatii precum trimiterea unui mesaj sau jocurile pe telefon.

Samsung BEATb (model: M3510) este un telefon muzical modern, de tipul slim bar si cu o grosime de apoape 9.99 mm. Fiind dotat cu tehnologia DNSe specifica Samsung,  dar si cu multe alte functii precum Auto EQ, Find Music, Motion Play, Samsung BEATb atrage utilizatorii de telefoane mobile care adora sa asculte muzica.

Samsung BEATs (model: M3200) este tipul de telefon slider cu un design de MP3 player. In plus, fata de functiile specifice muzicii, Samsung BEATs este echipat cu un amplificador B&O ICEpower si cu un speaker stereo pentru a asigura o calitate mai buna a sunetului.

Samsung BEATb, este primul telefon din gama  BEAT Edition care va fi disponibil pe pietele Europei de Vest in luna septembrie 2008. De asemenea, iubitori de telefoane mobile muzicale din aceste tari se vor bucura in octombrie si de Samsung BEATs.

In Romania, Samsung BEATb va fi importat oficial in luna noiembrie 2008, prin intermediul HAT Group Co. Romania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//