• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Prutul S.A. alege platforma Microsoft Dynamics CRM prin intermediul GENESYS Systems

Prutul S.A. alege platforma Microsoft Dynamics CRM prin intermediul GENESYS Systems

GENESYS Systems, unul dintre cei mai importanti furnizori de aplicatii software de business din Romania, implementeaza in cadrul companiei Prutul S.A. solutia de gestiune a activitatii de trading de cereale si distributie de inputuri bazata pe platforma Microsoft Dynamics CRM.

Solutia oferita de GENESYS Systems reprezinta o metoda de eficientizare a activitatilor de distributie inputuri pentru agricultura, depozitare si trading de cereale si oleaginoase pe care compania Prutul le desfasoara, prin automatizarea si simplificarea tuturor proceselor de executie, logistice si financiare.
Pentru alegerea aplicatiei si a partenerului de implementare , compania Prutul a desfasurat un amplu proces de selectie la care GENESYS Systems a participat cu solutia bazata pe platforma Microsoft Dynamics CRM, imbogatita cu add-on-uri specifice industriei agribusiness.

“Am ales platforma Microsoft Dynamics CRM datorita potentialului de personalizare a solutiei la procesele noastre, a interfetei familiare care va permite o adaptare rapida a utilizatorilor la noul mod de lucru si, nu in ultimul rand, pentru experienta detinuta de GENESYS Systems in acest domeniu si a calitatii serviciilor de consultanta pe care ni le-a oferit.” – a declarat Dana Dumitrescu - Director Comunicare Prutul S.A.

Automatizarea si optimizarea proceselor de contractare, gestionarea stocurilor de inputuri si cereale, monitorizarea si controlul permanent al activitatii de depozitare cereale in scopul asigurarii calitatii optime a produselor, imbunatatirea sistemului de raportare in vederea eficientizarii activitatii angajatilor si a cresterii vitezei decizionale a echipei manageriale sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii pe care Prutul doreste sa le obtina prin implementarea solutiei bazate pe platforma Microsoft Dynamics.

GENESYS Systems este partener Microsoft Dynamics CRM si Microsoft Dynamics CRM Online, detinand o experienta bogata in implementarea si proiectarea de solutii ce au la baza tehnologii Microsoft.

In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si-a dezvoltat competente deosebite in 4 directii strategice:

Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri.

Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C.

Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere.

Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.

Prutul S.A. este unul dintre principalii producatori de ulei vegetal din Romania si, totodata, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de agribusiness din tara noastra. Compania detine Fabrica de ulei Prutul de la Galati si 20 de capacitati de depozitare de cereale si oleaginoase in 9 dintre judetele cu cel mai mare potential agricol din Romania: Galati, Braila, Calarasi, Dolj, Iasi, Olt, Ialomita, Teleorman si Constanta.

Prutul S.A. este o companie cu capital integral romanesc si un model de business integrat: pruductie de ulei (procesare, rafinare, imbuteliere), distributie de inputuri pentru agricultura, prestari servicii agricole, achizitii, depozitare si vanzare de cereale si oleaginoase.

Cu un portofoliu de produse pozitionate in toate segmentele de piata, din care fac parte marcile Prutul, Spornic, Bonatelo, Picasol, Surasul Soarelui si Boniflor, Prutul ocupa la sfarsitul anului 2011 locul 2 in piata de ulei imbuteliat din Romania (conform Gfk).


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//