• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Asistenta de Shopping la Militari Shopping - atelier de frumusete destinat femeilor

Asistenta de Shopping la Militari Shopping - atelier de frumusete destinat femeilor

"Pe 10 martie, ora 13:00, Asistenta de Shopping te invită în galeria Auchan din Militari Shopping pentru un workshop dedicat tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Te aşteaptă un program de activităţi antrenante, cele mai bune sfaturi în materie de stil şi multe concursuri cu premii tentante.

Vei afla de la specialistul nostru, Andreea Blaj, ce obiecte vestimentare nu trebuie să lipsească din garderoba ta, care sunt cele mai potrivite ţinute pentru tine, cum să-ţi optimizezi timpul atunci când te pregăteşti pentru ieşirile în oraş, ce vitamine ne sunt necesare frumuseţii şi ce fructe ni le oferă, trucuri şi sfaturi despre frumuseţe şi sănătate", se precizeaza intr-un comunicat al Militari Shopping.

"Vom învăţa despre arta picturii pe haine şi vom experimenta împreună metoda aplicării pigmenţilor textili, iar la final vei putea lua acasă propria creaţie! Dacă îţi doreşti, poţi aduce cu tine un tricou sau o bluză (minim 70% bumbac) şi îl/o vom reinventa împreună".

"Intră pe www.facebook.com/AsistentaDeShopping sau sună la numărul de telefon 0752.10.10.22 şi transmite mesajul tău de înscriere la Workshop-ul Asistentei de Shopping. Datele necesare sunt numele şi prenumele, data naşterii, adresa ta de e-mail/numarul tau de telefon şi ocupaţia ta. Înscrierile se fac până pe 7 Martie 2012. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar ceaiul şi dulciurile sunt din partea casei".

Într-un cadru prietenos şi intim, amenajat în centrul comercial Militari Shopping, expertul Andreea Blaj, alături de echipa sa, va deveni Asistenta de Shopping a tuturor celor pasionaţi de modă şi cumpărături. Andreea este gata să-i ajute pe cei interesaţi să-şi  aleagă cele mai potrivite outfit-uri, să-şi asorteze accesoriile, să-şi personalizeze camera, să-şi impresioneze invitaţii în cadrul unei cine deosebite sau să facă un cadou inedit unei persoane dragi.

Asistenta de Shopping este alternativa pe care Militari Shopping o oferă oricarei persoane care are prea puţin timp liber spre a-l dedica şedinţelor prelungite de cumpărături. Programul îi va ajuta pe clienţi să economisească timp, oferindu-le informaţii profesioniste şi concrete pentru a lua cele mai bune decizii.

În primul weekend al fiecărei luni, de vineri până duminică, în intervaul 12:00-21:00, Asistenta de Shopping va oferi gratuit sfaturi şi îi va însoţi pe clienţi în sesiuni de cumpărături. Totul doar cu o programare pe www.militari-shopping.ro, pe pagina de facebook www.facebook.com/militarishopping sau la adresa de mail asistenta @ militari-shopping.ro.

Centrul comercial Militari Shopping a fost lansat în anul 2009, fiind gândit ca un spaţiu perfect pentru shopping, adaptat nevoilor şi preferinţelor românilor. În scurt timp a devenit un centru de interes, clienţii venind aici din întrega capitală, dar şi din localitatile din vestul Bucureştiului.
Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafaţă închiriabilă de 53.100 mp şi de 2.500 locuri de parcare.
Printre retailerii de renume, în Militari Shopping, clienţii pot găsi mărci precum Decathlon, Auchan, C&A, Kiabi, Imaginarium, Camaieu, Toyplex, Humanic, Maxi Pet, Jysk, Hervis, NewYorker, Deichmann, dm,  Media Galaxy, Praktiker sau Domo.

Militari Shopping a fost dezvoltat şi se află în proprietatea Land Development Proiect SRL, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited. La începutul anului 2011 compania Atrium era activă în 11 ţări din Europa Centrală şi de Est, deţinând 154 de proprietăţi imobiliare cu o valoare totală pe piaţă de aproximativ 2,2 miliarde de euro. Din anul 2008 compania este listată la bursa din Viena, iar din 2009 şi la bursa din Amsterdam, având o valoare capitalizată la sfârşitul anului 2009 de 1,75 miliarde de euro.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//