• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Lasting System - conferinta Improving IT Efficiency

Lasting System - conferinta Improving IT Efficiency

Lasting System, alături de Barracuda, Dell, D-Link, SAP şi SAIFOR, organizează pe 23.02.2012, începând cu ora 10.00, conferinţa „Improving IT Efficiency”. Evenimentul are loc în sala Magnolia, a hotelului Crowne Plaza, Blvd Poligrafiei nr.1, Bucureşti.

Vor fi explicate pe larg cele mai recente inovaţii în ceea ce priveşte mediile virtuale, soluţiile de stocare a datelor, soluţiile de gestiune integrată a afacerilor, securitatea datelor sau în ceea ce priveşte echipamentele pentru reţele sau centre de date.

Vor susţine prezentări dl. Bartek Moczulski, Sales Engineer EMEA, Barracuda Networks, Şerban Zirnovan, Storage Business Development Manager, Dell România, Traian Musteaţă, Corporate Solutions Manager, D-link Romania, dl. Dragoş Petrea, Channel Development Manager Romania & Bulgaria, SAP România, dl. Vlad Stănescu, Account Executive for Mobility Solutions, SAP România, Roger Vidal, Export Area Manager, Saifor iar din partea LASTING System, dl. Dan Pascu, Director Soluţii IT Bucureşti.

Totodata, evenimentul se constituie într-un bun prilej de acordare a viziunilor asupra trendurilor dominante în piaţă în perioada imediat următoare, a oportunităţilor şi dificultăţilor aşteptate în activitatea fiecărei companii.

Dell Inc. este unul dintre principalii actori din domeniul IT&C la nivel global, care comercializează o gamă largă de produse şi servicii prin vânzări directe către consumatorii din întreaga lume.

D-Link este un producător mondial de echipamente pentru reţele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanţă, intuitive atât pentru companii cât şi pentru utilizatorii casnici.

SAP este liderul mondial în furnizarea de soluţii software pentru afaceri. Astăzi, SAP are peste 76 000 de clienţi în mai mult de 120 de ţări. Aplicaţiile SAP acoperă o gamă largă de soluţii, de la cele proiectate pentru companii mici şi mijlocii până la suite de soluţii pentru organizaţii globale. SAP România s-a înfiinţat în 2002, activitatea sa fiind concentrată pe vânzări şi marketing precum şi pe dezvoltarea versiunilor localizate ale soluţiilor SAP. Cu o cotă de piaţă de 25,2% în 2006 (conform IDC) şi peste 200 de clienţi în România, SAP este liderul pieţei de soluţii software pentru afaceri din România.

Produsele Baracuda Networks combină avantajele unui echipament hardware având un sistem de operare specializat pe soluţii de securitate cu un suport tehnic remote pentru a livra soluţii de securitate complexe pentru protecţia informaţiilor şi a aplicaţiilor. Portofoliul companiei include oferta de protecţie pentru emailuri, aplicaţii web sau aplicaţii peer to peer gen instant messaging, network acces, backup şi protecţie de date. Barracuda networks are sediul în Campbell, California.

Saifor, companie cu sediul central în apropiere de Barcelona, este unul din producătorii de vârf de soluţii premium pentru infrastructura centrelor de date. Astfel, compania produce unităţi de răcire, rack-uri, sisteme de podele înălţate, unităţi PDU inteligente şi sisteme de monitorizare, cu un accent special pe sistemele de mare eficienţa energetică, care pot conduce la economii de 30% ale consumului de energie.

Grupul de firme LASTING şi-a început activitatea în 1995 fiind astăzi unul din liderii pieţei româneşti de IT, cu trei direcţii majore de activitate: distribuţie de sisteme, componente şi periferice IT, dezvoltare software şi soluţii IT (în Timişoara, Bucureşti şi Cluj).


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//