• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Xerox face demonstratii live in magazinele Flanco, cu cele mai mici, eficiente si accesibile echipamente

Xerox face demonstratii live in magazinele Flanco, cu cele mai mici, eficiente si accesibile echipamente

Xerox face demonstratii live in magazinele Flanco, cu cele mai mici, eficiente si accesibile echipamente

Xerox susţine mai multe demonstraţii de utilizare a echipamentelor şi a consumabilelor sale, în magazinele Flanco din Unirea Shopping Center şi Mall AFI Palace din Bucureşti, pe 24 februarie, 1 şi 8 martie 2012.
 
În cadrul evenimentelor, vizitatorii magazinelor Flanco vor avea ocazia să testeze echipamentele Xerox şi să-şi transfere amintirile din copilărie direct în lumea digitală, scanându-şi vechile poze din albumele părinţilor şi ale bunicilor. Specialiştii Xerox vor tipări documente şi fotografii rapid, uşor şi la o calitate extraordinară.

Reprezentanţii Xerox vor face demonstraţii, cu ajutorul echipamentului multifuncţional alb-negru Xerox Workcenter 3045, al imprimantei alb-negru Phaser 3010 şi al imprimantei color Phaser 6000.

Pe 24 februarie, între orele 17:00 şi 20:00, o echipă Xerox va fi prezentă în magazinul Flanco din Unirea Shopping Center, unde va scana gratuit pozele vizitatorilor, transferându-le de pe suportul tradiţional de hârtie, pe un suport electronic.

Pe 1 martie, în intervalul 17:00 – 20:00 echipa Xerox va fi prezentă în magazinul Flanco din Mall AFI Palace - specialiştii Xerox demonstrând live performanţele echipamentelor Xerox privind calitatea imaginilor, rapiditatea, flexibilitatea şi productivitatea, dar şi accesibilitatea preţurilor. Aceştia vor tipări, vor copia, şi vor scana live numeroase documente şi imagini pentru vizitatorii, iubitori de calitate şi performanţă, la cel mai mic cost pe pagină.

Pe 8 martie, între orele 17:00 şi 20:00, echipa Xerox va ajunge iarăşi în magazinul Flanco din Unirea Shopping Center. Mai multe informaţii despre demonstraţii vor fi postate în apropierea evenimentului, pe paginile de facebook ale celor doua companii.

„Prin cele trei evenimente pe care le vom desfăşura în perioada imediat următoare în magazinele partenerului nostru, Flanco, ne propunem să aducem pozele - amintirile din copilărie - în era digitală, oferindu-le astfel un mic cadou vizitatorilor. Pentru că au dimensiuni mici, sunt eficiente şi foarte accesibile ca preţ, cele trei echipamente pe care se vor face demonstraţiile sunt ideale atât pentru utilizatori casnici, cât şi pentru birourile mici şi medii”, afirmă Raluca Boncea, Inside Sales Coordinator, Xerox România.

„Prezenţa echipelor Xerox în magazinele noastre deschide o nouă serie de evenimente interactive pentru clienţii noştri. De această dată, le oferim celor care ne trec pragul posibilitatea de a învăţa cum să utilizeze echipamentele Xerox într-un mod plăcut şi facil”, afirmă  Violeta Luca, Marketing Director Flanco.
Toate echipamentele Xerox care vor fi prezente la evenimente sunt disponibile în reţeaua de magazine Flanco.

Echipamentele Xerox Phaser 3010 şi WorkCentre 3045 sunt cele mai mici, mai rapide şi mai accesibile echipamente din clasa lor, destinate în special birourilor mici şi mijlocii. Acestea includ tehnologii performante de imprimare, tipăresc documente la o calitate înaltă, sunt foarte uşor de manevrat, reduc impactul asupra mediului şi au cel mai mic preţ pe pagină pe segmentul low entry din piaţa laser.

Xerox Phaser 3010 are 208 mm înălţime, aproape cât lăţimea unei coli de hârtie A4 şi tipăreşte la o viteză de 20, până la 24 de pagini pe minut. WorkCentre 3045 copiază, scanează, trimite faxuri şi e-mail-uri, tipărind la o viteză de 24 de pagini pe minut. Acestea au la bază motorul de imprimare Hi-Q LED, aceeaşi tehnologie utilizată de câteva dintre cele mai performante echipamente Xerox proiectate special pentru arta grafică.

Xerox Phaser 6000 este cea mai mică imprimantă laser color din piaţă, extrem de fiabilă, care asigură o productivitate crescută, o calitate remarcabilă a imaginii şi au la bază tehnologii inovatoare, asemenea echipamentelor ultra-performante destinate domeniului artelor grafice. Destinată biroului de acasă, imprimanta color Xerox Phaser 6000 asigură culori vii şi o claritate remarcabilă a imaginii, consumă puţină energie şi ocupă un spaţiu foarte mic.
Echipamentul acceptă o gamă variată de tipuri de hârtie, cu dimensiuni şi grosimi diverse, de la etichete şi carduri, până la plicuri.

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox România oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//