• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Gama noii generatii i30 se extinde la Salonul International Auto de la Geneva 2012

Gama noii generatii i30 se extinde la Salonul International Auto de la Geneva 2012

Primele fotografii cu noua generatie Hyundai i30 wagon (cw) au fost prezentate inaintea debutul mondial al acestui model, ce urmeaza a se desfasura in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2012. Versiunea wagon, al doilea membru al familiei i30, se alatura modelului hatchback cu cinci usi, transformand oferta Hyundai pentru segmentul C intr-una si mai atragatoare.

Noul wagon imparte motorizarile si trenul de rulare cu noua generatie i30 hatchback, un vehicul foarte apreciat deja de catre public. Spre deosebire de hatchback, versiunea i30 wagon are o caroserie mai lunga, care imbunatateste considerabil spatiul portbagajului, fara a compromite designul dinamic al modelului.

Lungimea totala i30 wagon este de 4.485 mm, fiind cu 185 mm mai mare decat cea a versiunii in cinci usi si cu 10 mm peste precedentul model i30 wagon - devenind astfel unul dintre cele mai spatioase vehicule ale segmentului C din Europa.

In comparatie cu varianta in cinci usi, noua caroserie extinde spatiul din portbagaj - de la 378 de litri ajungand la un total 528 de litri - aceasta fiind cea mai mare valoare din clasa, iar odata cu rabatarea banchetei spate, volumul de incarcare atinge valoarea de 1.642 litri.

Asemenea versiunii hatchback, noua generatie i30 wagon a fost conceputa special pentru clientii europeni, la Centrul de Cercetare si Dezvoltare Hyundai din Rüsselsheim, Germania.  Versiunea wagon a fost dezvoltata alaturi de cea hatchback, permitand astfel crearea unui design coerent, care ofera o linie comuna gamei, in ton cu filozofia « Sculptura Fluida » a marcii.

La fel ca in cazul variantei cu cinci usi, partea frontala se distinge prin grila hexagonala Hyundai si prin forma farurilor, insa de la stalpul B catre spate, modelul wagon se diferentiaza semnificativ. Linia plafonului se extinde spre spate, peste zona flexibila dedicata pasagerilor si bagajelor, inclinandu-se pentru a spori caracterul dinamic al masinii.

Pentru a accentua designul dinamic al modelului wagon, o linie pronuntata traverseaza partile laterale ale caroseriei si se ridica pana la nivelul lampilor spate. Luneta acopera stalpii D, crescand astfel luminozitatea interioara si nivelul de vizibilitate. Usa portbagajului contribuie la designul fluid al masinii si se deschide la nivelul barei de protectie spate pentru a facilita incarcarea.

La fel ca modelul in cinci usi, noua generatie i30 wagon va fi disponibila cu trei motorizari pe benzina si trei motorizari diesel, cu puteri intre 90 si 135 CP. Cumparatorii noii generatii i30 wagon vor beneficia de serviciul 5 Year Triple Care, cuprinzand cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice gratuite.

"Noua generatie i30 este deja extrem de apreciata la nivel de design, calitate si valoare. Noul nostru wagon ofera toate aceste atribute, plus o capacitate mai mare de incarcare. Ne asteptam sa atraga clientii aflati in cautarea unui model cu caracter practic, stil si flexibilitate, in special familii active,” a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President si Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe.

Noua generatie i30 wagon va fi prezentata, impreuna cu celelalte noutati ale marcii Hyundai, la conferinta de presa care va avea loc in Hala 1, marti 6 martie incepand cu ora locala 10:45 (09 :45 CET) – in cadrul Salonului International Auto de la Geneva 2012.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//